ALKARAZ UMRO OD SMEHA! Svi su čekali Noletov striptiz, a onda je nastao je pravi haos! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera do usijanja.

ALKARAZ UMRO OD SMEHA! Svi su čekali Noletov striptiz, a onda je nastao je pravi haos! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Karlos Alkaraz

Na nedavno održanom Lejver kupu, dok je Novak Đoković bio odsutan, novinari su imali zanimljiva pitanja za Grigora Dimitrova. Jedno od pitanja koje je izazvalo smeh glasilo je: "Svi smo videli lude fotografije sa vašeg meča sa Novakom, možemo li ovde da očekujemo sličan šou sa striptizom i svime drugim?" Dimitrov je na ovo odgovorio sa osmehom, izjavivši da će pustiti momke da odluče, i da je imao sjajno vreme sa Novakom.

- Nadao sam se da nećete to da pomenete. Ne znam, pustiću momke da odluče, šta god da žele da uradim. Imao sam sjajno vreme sa Novakom - odgovorio je Dimitrov, nakon čega se u priču uključio i Aleksander Zverev.

Uz ovu neobičnu situaciju, u razgovor se uključio i Aleksander Zverev, koji je predložio da Dimitrov bude go zbog ženskih navijača, što je izazvalo smeh među kolegama iz tima Evrope, među kojima su bili i Alkaraz, Medvedev, Cicipas i Rud, kao i Bjorn Borg kao kapiten. Dimitrov je na to uz osmeh odgovorio da je u redu biti bez majice.

- Slažemo se da budeš go zbog ženskih navijača - dobacio je Zverev i nasmejao sve kolege iz tima Evrope, gde su još bili i Alkaraz, Medvedev, Cicipas i Rud, kao i Bjorn Borg kao kapiten.

- Bez majice je u redu - odgovorio je Dimitrov uz osmeh.

Ovakvi neformalni trenuci na teniskim događajima pružaju uvid u opuštenu atmosferu među igračima, i dokazuju da su i vrhunski sportisti samo ljudi koji uživaju u šali i humoru.

Lejver kup je poznat po tome što okuplja najbolje tenisere sveta i stvara priliku za nezaboravne mečeve i trenutke. Ovaj turnir je jedinstven po tome što se igra po timovima, a ne pojedinačno, što dodatno naglašava duh timskog takmičenja.

Ovogodišnji Lejver kup je još jednom potvrdio svoj status kao nezaobilazan događaj u svetu tenisa, a neformalni razgovori i šale između igrača samo su dodatno oplemenili atmosferu i pokazali da se vrhunski sport i zabava mogu sjajno spojiti. Svakako, ovo je bila jedna od nezaboravnih scena koja će ostati upamćena kao deo bogate istorije ovog prestižnog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading