VADI PARE NOLE, OSTVARILA TI SE ŽELJA! Đoković do zore lupovao - a ona mu je DEBELO naplatila, evo koju SUMU je Novak iskeširao! (FOTO)

Autor:

Sport

23.09.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žurka za pamćenje.

VADI PARE NOLE, OSTVARILA TI SE ŽELJA! Đoković do zore lupovao - a ona mu je DEBELO naplatila, evo koju SUMU je Novak iskeširao! (FOTO)

Foto: instagram/griglobal

Novak Đoković

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera svih vremena, odlučio je da napravi pauzu nakon što je uspešno predvodio Srbiju u Dejvis kupu, pobedivši Grčku i osiguravši opstanak u Svetskoj grupi. Umesto tenisa, u fokusu je bila žurka koju je organizovao sa svojim velikim prijateljem Grigorom Dimitrovim u Bugarskoj.

Nakon revijalnog meča u Sofiji, Đoković i Dimitrov su zajedno pevali pred prepunom halom, a vrhunac zabave dogodio se u klubu gde su im se pridružili specijalni gosti. Među njima je bila i popularna bugarska pevačica Kamelija, koja je zapevala svoj hit "Luda po tebe" na uvce Đokoviću.

Kako prenose bugarski mediji, Kamelija je za ovaj nastup dobila čak 10.000 evra, jer je zabavljala goste do pet časova ujutru. Iako nije planirala da bude u Sofiji, pevačica je prihvatila unosan angažman, a žurka je ostala u tajnosti sve do dolaska gradonačelnika Sofije, koji je takođe bio među zvanicama.

Foto: Profimedia, Tanjug/AP, Instagram.com/kamelia_official

Kamelija hipnotisla tenisere glasom

Pesma "Luda po tebe", koju je Kamelija izvela, zapravo je bugarska verzija velikog hita Lepe Brene "Luda za tobom", što je dodatno začinilo atmosferu. Proslava u Sofiji biće upamćena kao jedan od najvećih nastupa u njenoj karijeri, a Đoković i Dimitrov su još jednom pokazali kako uživaju van teniskih terena.

Kamelijin nastup je ostavio snažan utisak, a Đoković i ostali gosti uživali su u muzici i atmosferi do ranih jutarnjih sati, čime je ovaj događaj postao tema o kojoj će se dugo pričati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading