ŠTA URADI CRNI NOLE?! Eksplicitne fotografije osvanule u medijima - Žene su poludele! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taktika ili preterivanje?

ŠTA URADI CRNI NOLE?! Eksplicitne fotografije osvanule u medijima - Žene su poludele! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najbolji srpski sportista, Novak Đoković, nedavno je posetio svog prijatelja Grigora Dimitrova u Sofiji, gde su održali teniski spektakl koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste neobičan detalj tokom njihovog egzibicionog meča - skidanje odeće.

Ovaj neobičan potez izazvao je smeh među navijačima, ali je takođe doneo i određene neprijatnosti za dvojicu tenisera. Na konferenciji za medije pred Lejver kup, Grigor Dimitrov je bio upitan da li će ponoviti ovakav "šou sa striptizom" na nekom narednom događaju. Njegov duhoviti odgovor i reakcije ostalih tenisera dodatno su začinili ovu situaciju.

Tokom egzibicije u Sofiji, Novak Đoković i Grigor Dimitrov su priredili nezaboravan teniski spektakl za svoje fanove. Meč je bio ispunjen sjajnim potezima i neizvesnošću, ali je svakako skidanje odeće bilo ono što je privuklo najviše pažnje. Ovaj neobičan potez ostavio je trag i izazvao različite reakcije kod publike.

Na konferenciji za medije, pitanje o mogućem ponavljanju "šoua sa striptizom" izazvalo je smeh i duhovite komentare među teniserima. Grigor Dimitrov je svojim odgovorom dodatno začinio situaciju, dok su reakcije ostalih tenisera doprinele opuštenoj atmosferi.

Ovaj neobičan događaj definitivno će ostati upamćen kao jedan od najzanimljivijih trenutaka u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading