SJAJNE VESTI ZA ĐOKOVIĆA! Završni masters je nikad bliži...

Autor:

Sport

27.09.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo smo svi sa nestrpljenjem čekali

SJAJNE VESTI ZA ĐOKOVIĆA! Završni masters je nikad bliži...

Foto: Starsport

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, dobio je sjajne vesti pred nastavak sezone, tačnije pred Završni masters koji se održava u novembru. Đoković je ostao u trci za poslednji turnir u sezoni, na kome će učestvovati osam najboljih svetskih tenisra, tačnije osam najboljih po osvojenim poenima u tekućoj sezoni. Naš najbolji teniser je trenutno deveti na ATP listi (3.260 bodova), međutim konkurencija je podbacila ove nedelje, tako da se Novaku zbog toga otvorio put.

Osmoplasirani Aleks de Minor (3.305 bodova) ima problema sa povredom, dok je Kasper Rud (3.795), koji se nalazi na sedmom mestu, eliminisan već u prvom kolu turnira u Tokiju od strane Australijanca Džordana Tompsona. Petoplasirani Tejlor Fric (3.890), finalista US Opena, takođe je ispao odmah u Tokiju, poražen od Francuza Artura Fisa.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Janik Siner

Kada je reč o teniserima koji su plasirani ispod Novaka, Grigor Dimitrov koji je 10. (2.835), povukao se iz Pekinga, dok su Stefanos Cicipas (2.735), Hubert Hurkač (2.640) i Frensis Tijafo (2.460) takođe ekspresno eliminisani u prestonici Japana.

Prva tri tenisera sveta, Janik Siner, Aleksandar Zverev  i Karlos Alkaraz, već su obezbedila nastup na Završnom masteru. Turnir se održava u Torinu od 10. do 17. Novembra.

Svi ljubitelji belog sporta sa nestrpljenjem iščekuju početak poslednjeg turnira u godini, a nema sumnje da bi Noletovo učešće samo podiglo kvalitet istog i dodatno doprinelo njegovoj neizvesnosti.

Podsetimo, Novak Đoković se ove sezone po prvi put u karijeri okitio zlatom na Olimpijskim igrama u Parizu, posle pobede u finalu nad Karlosom Alkarazom, što je bio jedini trofej koji mu je nedostajao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading