NIŠTA LAKŠE ZA NOLETA! Đoković saznao protivnike u Kini!

Autor:

Sport

30.09.2024

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi očekuju sjajne rezultate najboljeg srpskog tenisera.

NIŠTA LAKŠE ZA NOLETA! Đoković saznao protivnike u Kini!

Foto: Starsport

Novak Đoković se vraća na teren sa jasnim ciljem - osvajanje turnira u Šangaju i osvajanje novih 1000 poena kako bi se približio završnom Mastersu u Torinu. Sa slobodnim startom u prvom kolu, Nole će pažljivo pratiti okršaje između Aleksa Mikelsena iz Amerike i Kineza Junčaokete Bua, dok su potencijalni rivali u trećem kolu Đovani Mpetši Perikar i Flavio Koboli.

Nakon lakših protivnika u prva dva kola, Novak će se suočiti sa ozbiljnijim izazovima u borbi za četvrtfinale. Aleksandar Bublik i Frensis Tijafo su projektovani protivnici koji će pokušati da mu otežaju put ka polufinalu, gde bi se mogao susresti sa Grigorom Dimitrovom ili Andrejem Rubljovim.

U borbi za plasman u polufinale, Novaka mogu da sačekaju teški protivnici poput Aleksandra Zvereva ili Tejlora Frica. Sa Janikom Sinerom i Karlosom Alkarazom bi se mogao sastati tek u finalu, dok su na drugoj strani žreba Danil Medvedev i Kasper Rud.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Miomir Kecmanović, drugi srpski teniser u glavnom žrebu, suočiće se sa izazovom u startu turnira protiv Australijanca Alekseja Popirina. Njegov put kroz takmičenje takođe obećava zanimljive mečeve i moguće iznenađenje. S obzirom na veliki talenat i trud koji uloži, Kecmanović bi mogao da napravi iznenađenje i postigne zapažen rezultat.


Novak Đoković i Miomir Kecmanović će se boriti za uspeh na turniru u Šangaju, sa nadom da će ostvariti značajne rezultate i učvrstiti svoje pozicije među najboljim teniserima sveta. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju početak ovog uzbudljivog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading