ZVEZDA IGRA ZBOG ĐOKOVIĆA: Reprezentacija Italije stiže na Marakanu na poziv Novaka

Autor:

Sport

03.10.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarni spektakl je zakazan za subotu 5. oktobar.

ZVEZDA IGRA ZBOG ĐOKOVIĆA: Reprezentacija Italije stiže na Marakanu na poziv Novaka

Foto: Starsport

Povodom Dana italijanskog sporta u svetu, Ambasada Italije u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković i Fondacijom Intesa organizuje humanitarnu fudbalsku utakmicu između italijanske reprezentacije glumaca i pevača i veterana Crvene zvezde. Prihod od utakmice biće doniran za rekonstrukciju vrtića u Srbiji.

Republika

Foto: instagram.com/novakfoundation

 

Bruno Torizi, italijanski glumac i član italijanske reprezentacije glumaca i pevača, pozvao je sve da se pridruže događaju povodom međunarodne humanitarne utakmice u organizaciji Novaka Đokovića, odnosno njegove Fondacije. Humanitarna akcija, organizovana u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković i Intesa Fondacijom povodom obeležavanja Dana italijanskog sprta u svetu, biće održana 5. oktobra u 15.30 časova na stadionu Omladinske škole Crvene zvezde u Beogradu.

Nacionalni tim glumaca i pevača Italije igraće protiv veterana Crvene zvezde na manifestaciji čiji će prihod biti doniran za renoviranje vrtića.

Kako se navodi u pozivu, ako ste kompanija, pošaljite svoj predlog na e-mail economico.belgrado@esteri.it. Takođe, SMS na broj 2205 po ceni od 200 dinara za svaku poslatu poruku ide u humanitarne svrhe, dok su prilozi mogući i u gotovini, u za to namenjene kutije, na stadionu na dan utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading