UMRO KUM NOVAKA ĐOKOVIĆA: Srđan se dirljivim rečima oprostio od starog prijatelja!

Autor:

Sport

07.10.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovići netušeni nakon smrti kuma.

UMRO KUM NOVAKA ĐOKOVIĆA: Srđan se dirljivim rečima oprostio od starog prijatelja!

Foto: Profimedia

Pre dva dana, 5. oktobra u 77, godini preminuo je kum Novaka Đokovića, poznati doktor Momčilo Momo Inić. Otac najboljeg tenisera svih vremena, Srđan oprostio driljivom porukom od svog starog prijatelja.

- Dragi kume, zauvek češ ostati sa nama. Voli te kum Srđan Đoković s porodicom - poručio je Srđan.

Foto: Republika.rs

Srđan Đoković se oprstio od kuma

Prof. dr Momčilo Inić je specijalista onkohirurgije. Stručno se usavršavao u Parizu, Tokiju i Milanu. Stekao je decenijsko radno iskustvo, na Institutu za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije, kao onkološki hirurg, 

Od 1990. godine angažovan je kao predavač na poslediplomskim studijama iz Onkologije, za lekare na specijalizaciji i subspecijalizaciji, kao i u svojstvu mentora lekara na specijalizaciji iz Opšte hirurgije. Uža oblast interesovanja dr Inića je hirurško lečenje karcinoma dojke.

U svom svakodnevnom radu prof. dr Momčilo Inić obavlja: bimanuelni palpatorni pregled dojki, preglede onkoloških pacijenata konsultacije i ekspertska mišljenja u vezi sa rakom dojke. Autor je i koautor oko 500 naučnih radova i član je mnogih kako domaćih tako i stranih lekarskih udruženja.

Momo je bio veliki stručnjak, a uživao je veliko poštovanje od porodice Đoković čiji je bio i kum. Sahrana Inića obavljena je danas, 7. oktobra od 12.30 časova na groblju u Boleču. Iza sebe je ostavio suprugu, čerke i unučad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading