SINER NA NOVOJ METI! Teniser zgranut zbog doping skandala, pa poručio - IGRAM SAMO SA ČISTIM IGRAČIMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokativni komentari nastavljaju niz.

SINER NA NOVOJ METI! Teniser zgranut zbog doping skandala, pa poručio - IGRAM SAMO SA ČISTIM IGRAČIMA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Bura oko slučaja Janika Sinera i dopinga još uvek nije splasnula, a najnoviji napad na Italijana došao je od strane Nik Kirjosa putem društvenih mreža. Australijski teniser je ponovo iskoristio priliku da javno osudi Sinera nakon saznanja o nedozvoljenim supstancama pronađenim u njegovom organizmu, odajući utisak da neće tako lako zaboraviti ovaj skandal.

Jedan od Kirjosovih oštrih komentara usledio je nakon što je odgovarao na pitanja svojih fanova na Instagramu. Na pitanje da li bi igrao dubl sa Janikom Sinerom, Kirjos je svojim prepoznatljivim stilom odgovorio.

- Ja igram samo sa čistim igračima - aludirajući na Sinerov problem sa nedozvoljenim supstancama koje su mu pronađene u krvi.

Ovo je još jedan u nizu Kirjosovih direktnih prozivki na račun prvog reketa sveta, jasno pokazujući svoje nezadovoljstvo odlukom nadležnih organa da ne kazne Sinera.

Očigledno je da je Kirjos izuzetno ljut zbog celokupne situacije, a pitanje je da li će se na ovome zaustaviti. Njegovi provokativni komentari na društvenim mrežama dodatno doprinose napetosti u vezi sa ovim slučajem i ostavljaju otvoreno pitanje o mogućim budućim izjavama i akcijama koje bi Nik Kirjos mogao preduzeti.

Slučaj Janika Sinera i nedozvoljenih supstanci koje su mu pronađene u organizmu izazvao je veliku buru u svetu tenisa. Ovaj mladi italijanski teniser, koji je već stekao značajnu popularnost svojim talentom, sada se suočava sa optužbama i kritikama koje mu nisu nimalo lake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading