BIVŠI TRENER NOVAKA NA SPECIJALNOM ZADATKU! Siner mu se obratio za pomoć, a njegov potez je sve šokirao - Evo šta je uradio! (FOTO)

Autor:

Sport

07.10.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno.

BIVŠI TRENER NOVAKA NA SPECIJALNOM ZADATKU! Siner mu se obratio za pomoć, a njegov potez je sve šokirao - Evo šta je uradio! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner nedavno je angažovao pojačanje u svom taboru kako bi izbegao neprijatne situacije poput one koja se dogodila u martu. Njegov novi fizioterapeut, Ulises Badio, nekadašnji član Đokovićevog tima, kao i kondicioni trener Marko Paniki, takođe bivši član Novakovog tima, sada su deo Sinerovog tima i posvećeno rade na njegovoj pripremi za naredne izazove.

Ulises Badio je primećen kako masira Sinera uz stroge mere zaštite u Šangaju. On to čini u rukavicama kako bi se izbegla i najmanja mogućnost da u Sinerovo telo dospe neka zabranjena supstanca. Ovo je posebno važno nakon što je Italijan u martu bio pozitivan na zabranjenu supstancu klostebol koju je koristio njegov bivši trener Đakomo Naldi.

Siner je bio pozitivan na zabranjenu supstancu nakon što je Naldi koristio taj sprej prilikom masaže, inficirajući tako italijanskog tenisera. Iako je Siner za sada izbegao suspenziju, Svetska antidoping agencija (WADA) se nedavno žalila Sudu za sportsku arbitražu u Lozani zahtevajući da se on udalji sa terena u trajanju od jedne do dve godine. Ova situacija je stavila dodatni pritisak na Sinera da bude oprezan i da se osloni na svoje nove saradnike kako bi izbegao slične probleme u budućnosti.

Iako ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, Janik Siner je odlučan da ne rizikuje ni najmanje i zato je zatražio od svojih novih saradnika maksimalnu pažnju u pripremama za naredne mečeve. Sinerova odlučnost da se posveti vrhunskim pripremama uz pomoć iskusnih stručnjaka iz sveta tenisa jasno govori o njegovoj posvećenosti i želji da ostvari uspeh na teniskom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading