I ON MU JE ZABIO NOŽ U LEĐA!? Nekadašnji Noletov trener, luduje sa njegovim rivalima - Slika iz aviona zalapila mreže! (FOTO)

Autor:

Sport

03.10.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je završio sa Novakom...

I ON MU JE ZABIO NOŽ U LEĐA!? Nekadašnji Noletov trener, luduje sa njegovim rivalima - Slika iz aviona zalapila mreže! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fotografija koju je objavio Marko Paniki iz aviona privukla je pažnju javnosti, jer su na njoj zajedno zabeleženi mladi teniski talenti Janik Siner i Karlos Alkarza. Na slici se jasno mogu videti Italijan Siner pored Panikija, dok je u drugom planu Španac Alkarza koji razdragano diže dva prsta dok gleda u kameru. Ovo neobično druženje tenisera izazvalo je interesovanje o tome šta su njih troje radili zajedno.

Marko Paniki je postao poznat javnosti kao fizioterapeut Novaka Đokovića, počevši svoju saradnju sa srpskim teniserom 2017. godine. Bio je važan član Đokovićevog stručnog tima sve do 2024. godine, kada je Đoković odlučio da prekine saradnju s njim kako bi osvežio svoj stručni štab. Tokom vremena provedenog u Đokovićevom timu, Paniki je bio prisutan tokom perioda kada je Đoković osvojio više Gren slem titula i vratio se na vrh svetskog tenisa.

Nakon završetka saradnje sa Đokovićem, Marko Paniki sada sarađuje sa mladim teniskim talentom Janikom Sinerom. S obzirom na Panikijevu ulogu u prethodnom uspehu, mnogi su zainteresovani da vide kakve će rezultate postići sa ovim perspektivnim igračem.

Ova neobična promena u Panikijevom karijernom putu izazvala je različite reakcije i spekulacije u teniskoj javnosti. Ostaje da se vidi kakav će uticaj imati na Sinerovu karijeru, ali svakako je da će ova saradnja biti pažljivo praćena.

Marko Paniki je, nakon uspešne saradnje sa Novakom Đokovićem, krenuo u novi profesionalni izazov sa Janikom Sinerom. Ova promena u njegovoj karijeri izazvala je interesovanje javnosti, a rezultati ove saradnje će biti pažljivo praćeni u teniskom svetu. Pratite našu Fejsbuk stranicu kako biste saznali više sportskih informacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading