FEDERER ZABIO NOVAKU NOŽ U LEĐA: Švajcarac se slikao sa mučkim provokatorom Srba! (FOTO)

Autor:

Sport

08.10.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mu nije trebalo.

FEDERER ZABIO NOVAKU NOŽ U LEĐA: Švajcarac se slikao sa mučkim provokatorom Srba! (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/Eurosport

Novak i Rodžer

Slavni švajcarski teniser, Rodžer Federer, poznat je kao veliki navijač fudbalskog kluba Bazel. Nedavno je prisustvovao utakmici na kojoj je njegov omiljeni tim pobedio Jang bojs rezultatom 1:0. Nakon meča, Federer se sreo sa doskorašnjim reprezentativcem Švajcarske, Đerdanom Šaćirijem, koji brani boje crveno-plavih.

Đerdan Šaćiri, koji je odigrao 125 utakmica za reprezentaciju Švajcarske, nije krio svoje divljenje prema Federeru.

- Mnogo mogu da naučim od njega! Videli ste ga, u dobrom je raspoloženju, kod kuće je u Bazelu. Trči i pobeđuje. Vrlo je brzo dobio meč i srećan sam zbog njega. Nije više u cvetu mladosti, ali igra na visokom nivou, pogledajte ga samo - rekao je Šaćiri sada već davne 2019. 

Federerov entuzijazam za fudbalom i podrška svom omiljenom timu Bazelu, samo su dodatni primeri širokog spektra interesovanja i ljubavi prema sportu koje nosi ovaj teniski velikan. Njegova podrška klubu s kojim se identifikuje pokazuje duboko ukorenjenu povezanost sa lokalnom sportskom scenom i zajednicom.

Susret Rodžera Fedarera i Đerdana Šaćirija na fudbalskoj utakmici izazvao je interesovanje javnosti i pokazao duboko poštovanje između dvojice švajcarskih sportskih ikona. Njihov susret naglasio je važnost sportskog duha, međusobnog poštovanja i podrške unutar sportske zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading