ĐOKOVIĆ POLUDEO ZBOG NOVIH PRAVILA! Opomenut, pa ušao u raspravu sa sudijom! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.10.2024

14:49 >> 15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom drugog seta meča, Novak Đoković se požalio sudiji u vezi sa novim pravilima.

ĐOKOVIĆ POLUDEO ZBOG NOVIH PRAVILA! Opomenut, pa ušao u raspravu sa sudijom! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je ubedljivu pobedu protiv Romana Safijulina rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) u osmini finala Mastersa u Šangaju. Ova pobeda mu je donela plasman u narednu rundu takmičenja gde ga očekuje duel sa Jakubom Menšikom. Međutim, tokom meča, Đoković je imao malu raspravu sa sudijom u vezi sa pravilima oko korišćenja peškira.

Tokom drugog seta meča, Novak Đoković se požalio sudiji u vezi sa novim pravilima koja se odnose na korišćenje peškira.

Znam da nije do tebe, ali ova promena pravila je neverovatna. Četiri godine imamo situaciju gde ne možemo da dobijemo peškir, skupljači lopti daju sve od sebe, ali nisu utrenirani. Bez obaveštenja bilo kog igrača, vi ste promenili ovo pravilo. Neverovatno, samo neverovatno...

 

 

Ova situacija je privukla pažnju javnosti zbog Đokovićevog otvorenog izražavanja nezadovoljstva novim pravilima i nedostatka komunikacije sa igračima o istima.

Na ovaj način, Novak Đoković je pokazao svoju posvećenost i pažnju ka detaljima u teniskom takmičenju, ističući važnost pravilne primene propisa kako bi se osigurala fer i kvalitetna igra.

Očekuje se da će Novak Đoković nastaviti da brani svoj stav i interesovanje za poboljšanje uslova takmičenja u tenisu, dok se priprema za naredni duel sa Jakubom Menšikom na Mastersu u Šangaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading