NOLE OČARAO KINESKE FANOVE! Nakon meča na kameri napisao OVU poruku, a evo šta ona znači!

Autor:

Sport

09.10.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je svoj trijumfalni put na mastersu u Šangaju, savladavši Romana Safiulina u dva seta.

NOLE OČARAO KINESKE FANOVE! Nakon meča na kameri napisao OVU poruku, a evo šta ona znači!

Foto: printscreen/Sport Klub

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je ubedljivu pobedu protiv Romana Safijulina rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) u osmini finala Mastersa u Šangaju. Ova pobeda mu je donela plasman u narednu rundu takmičenja, gde ga očekuje duel s Jakubom Menšikom. Međutim, tokom meča Đoković je imao malu raspravu sa sudijom u vezi s pravilima oko korišćenja peškira.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je trijumfalni put na mastersu u Šangaju, savladavši Romana Safiulina u dva seta. Međutim, osim sportskog trijumfa, Novak je još jednom oduševio publiku gestom. Nakon meča na kameri je ispisao reči "Vo Ai Nee" na kineskom, što znači "Volim te", uz veliko nacrtano srce. Ovaj emotivni gest izazvao je trans kod publike, koja je burno aplaudirala, oduševljena ovom neobičnom porukom od najboljeg tenisera sveta.

Republika

Foto: printscreen/Sport Klub

Novakova poruka na kameri posle pobede

Novak Đoković nije samo osvojio meč protiv Safiulina, već je nastavio i svoj niz pobeda koji traje već nekoliko nedelja. Ovaj trijumf samo je još jedan u nizu uspeha koje je Novak postigao tokom ove sezone. Njegova izuzetna forma i konstantna dominacija na terenu čine ga jednim od najdominantnijih tenisera sveta, a njegovi fanovi s nestrpljenjem iščekuju svaku njegovu narednu igru.

Iako je Novak već poznat po svojim gestovima i porukama publici, ovaj put je iznenadio mnoge svojom porukom na kineskom jeziku. Ispisivanje reči "Volim te" na kineskom, uz iscrtano srce, pokazalo je da Novak ima posebnu pažnju prema svojim kineskim fanovima i da ceni podršku koju dobija širom sveta. Ova gesta samo je još jedan dokaz Novakove harizme i pažnje koju posvećuje svojoj publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading