SINER SLOMIO MEDVEDEVA! Ubedljivom pobedom se plasirao u polufinale!

Autor:

Sport

10.10.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trijumf predstavlja Sinerev sedmi trijumf u njihovih 14 međusobnih duela.

SINER SLOMIO MEDVEDEVA! Ubedljivom pobedom se plasirao u polufinale!

Foto: Instagram.com/janniksin

Italijanski teniser Janik Siner ostvario je impresivan uspeh plasiravši se u polufinale Mastersa u Šangaju nakon ubedljive pobede nad ruskim teniserom Danilom Medvedevim rezultatom 2:0 (6:1, 6:4). Ovaj trijumf predstavlja Sinerev sedmi trijumf u njihovih 14 međusobnih duela, a meč je trajao sat i 25 minuta.

Siner je briljirao u prvom setu, gde je Medvedevu dozvolio samo osvajanje jednog gema. Njegova igra je bila veoma impresivna i očigledno je da je imao kontrolu nad tokom meča.

U drugom setu, Janik Siner je uspeo da ostvari brejk u petom gemu, stekavši prednost od 3:2, a zatim je uspešno održao tu prednost do kraja seta, zasluženo osiguravši svoju pobedu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

 

Janik Siner će se u polufinalu sastati sa pobednikom duela između Španca Karlosa Alkaraza i Čeha Tomaša Mahača. Ostala dva četvrtfinala Mastersa u Šangaju biće odigrana sutra, gde će se susresti Novak Đoković i Jakub Menšik, kao i Tejlor Fric i David Gofan.


Masters u Šangaju ima impresivan nagradni fond od 8.995.555 dolara, što ga čini jednim od najatraktivnijih turnira u teniskom kalendaru.

Novak Đoković je izrazio poštovanje prema svom narednom protivniku, istakavši da Alkaraz ima veliki potencijal za postizanje vrhunskih rezultata. Ova izjava nagoveštava uzbuđenje i očekivanja koja prate predstojeće mečeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading