ZA FEDERERA JE ĐOKOVIĆ MATORAC: Rodžer izgleda nikad ne ume da čestita Novaku

Autor:

Sport

11.10.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret velikana u Šangaju

ZA FEDERERA JE ĐOKOVIĆ MATORAC: Rodžer izgleda nikad ne ume da čestita Novaku

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser ikada Novak Đoković ostvario je pobedu nad Jakubom Menšikom rezultatom 2:1, po setovima 6:7, 6:1, 6:4, čime se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju. Iako je bilo mnogo muke za Noleta u prvom setu, uspeo je da se, kao što to uvek radi, izdigne i zabeleži pobedu.

Srpski teniser je tako napravio još jedan krupan korak ka osvajanju prvog trofeja u 2024. godini, ne računajući Olimpijske igre. A posle pobede imao je jedan interesantan susret prilikom povratka u svlačionicu.

Naime, Novak se sreo sa vrlo poznatim rivalom, Rodžerom Federerom. Iako su se ova dva velikana tenisa sretala mnogo puta na terenu, ovog puta su se samo kratko pozdravili dok su prolazili jedan pored drugog. Federer je iskoristio priliku da se našali sa Đokovićem oslovivši ga sa "Gde si, matorac", na šta su obojica nasmejani prozborili još nekoliko reči.

Međutim, među njima se ne može čuti da je Švajcarac čestitao Novaku na pobedi protiv Menšika, baš kao što to nije učinio ni nakon najvećeg dostignuća Srbina u karijeri ovog leta u Parizu. I kada je to uradio ovih dana, gledao je da čestitku izbegne što više...

Važno je napomenuti da je ovo prvi put u poslednjih pet godina da se Novak takmiči u Šangaju, dok je Federer tu više revijalno, nakon što je zvanično završio takmičarsku karijeru posle Lejver kupa 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading