NE MOŽE DA DOČEKA NJEGOV KRAJ: Licemerni Švajcarac - za njega je Novak večito bio kost u grlu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.10.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak će morati Đokovića da gleda bar još neko vreme na terenu.

NE MOŽE DA DOČEKA NJEGOV KRAJ: Licemerni Švajcarac - za njega je Novak večito bio kost u grlu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković je ove sezone postigao veliki uspeh osvajanjem olimpijskog zlata, ali je njegov veliki rival Rodžer Federer izneo mišljenje da je Đoković možda na izmaku svoje karijere.

Federer je istakao da se menja garda u tenisu, pozdravivši povlačenje Serene Vilijams i Endija Mareja, kao i bliži odlazak Rafela Nadala, ali je takođe pohvalio Đokovića za osvajanje Olimpijskih igara i naglasio da je to bilo neverovatno postignuće za njega:

- Možete da osetite menjanje garde. Serena Vilijams se povlači, Endi Marej se povukao, Rafa je sve bliže. Novak očigledno ima tešku godinu, ali je osvojio Olimpijske igre i uradio je ono što je oduvek hteo da uradi. Osvojio je to olimpijsko zlato koje mu je izmicalo. To je za njega bilo neverovatno što je uradio - istakao je Švajcarac i dodao:

- Sve se menja i iskreno to što su Siner i Alkaraz uzeli po dva grend slema to vam pokazuje da taj talas zaista dolazi, promene se dešavaju i da su oni konstantni. Sjajno je gledati ih kako igraju. Kada sam video Alkaraza uživo na Lejver kupu u Berlinu bio sam jako impresioniran, on je sjajan teniser i mislim da će se mnogo ljudi jako zabaviti gledajući ga kako igra u budućnosti takođe.

Foto: Tanjug/AP

Švajcarac će imati prilike da još neko vreme "uživa" u Novakovim partijama

 

Novak Đoković se trenutno nalazi na mastersu u Šangaju gde se priprema za polufinale mastersa, ali Federer ističe da su mlađi teniseri oni koji trenutno privlače njegovu pažnju.

Novak Đoković je do sada ostvario izuzetne rezultate u karijeri, a osvajanje olimpijskog zlata samo je još jedan dokaz njegove izuzetne sportske karijere. Iako se spekuliše o mogućem kraju karijere, Đoković i dalje nastavlja da osvaja srca navijača širom sveta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading