DOBRO ZARADIO I PORED PORAZA: Evo koliko je miliona Nole inkasirao u Rijadu!

Autor:

Sport

17.10.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković zaradio masnu cifru!

DOBRO ZARADIO I PORED PORAZA: Evo koliko je miliona Nole inkasirao u Rijadu!

Foto: Profimedia

Večeras je u Saudijskoj Arabiji odigrano polufinale egzibicionog turnira "Šest kraljeva", a najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je izgubio od Janika Sinera sa 2:1 u setovima. Iako je poražen, Đoković je ipak obezbedio značajnu zaradu za sve učesnike ovog prijateljskog turnira.

Iako je meč počeo u nešto opuštenijem ritmu, drugi i treći set su bili prava teniska poslastica, pružajući gledaocima uzbudljivu borbu vrednu finala prestižnog turnira. I pored poraza, sam meč je bio daleko od egzibicionog, pružajući publici pravi teniski spektakl.

Pre nego što je turnir započeo, najavljeno je da će svaki učesnik egzibicije u Saudijskoj Arabiji dobiti zagarantovanih 1.500.000 dolara, dok će pobedniku pripasti čak 6.000.000 dolara. Ovo su najveće nagrade u istoriji tenisa, a organizatori su na taj način pokušali da privuku kako ljubitelje ovog sporta, tako i najveća imena teniske scene.

Foto: Profimedia

I pored poraza dobro zaradio: Novak Đoković

Pored Novaka Đokovića i Janika Sinera, na turniru učestvuju i Karlos Alkaraz i Rafael Nadal, dok su Danil Medvedev i Holger Rune već ispali iz takmičenja. Đoković je izjavio da mu je čast što učestvuje na ovom turniru, ističući značaj ovog događaja za razvoj tenisa u Saudijskoj Arabiji.

Pre turnira, Novak je izrazio zadovoljstvo što će ponovo igrati u Rijadu, ističući da je Kraljevina Saudijska Arabija zaljubljena u tenis. Najavio je da će turnir "Šest kraljeva" definitivno biti jedan od najuzbudljivijih događaja u teniskom svetu poslednjih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading