ONE SU POSLEDNJE VIDELE ŽIVOG LIJAMA PEJNA! Bile su u hotelu neposredno pre njegove SMRTI, policija traga za njima!

Autor:

Zabava

17.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan preokret u istrazi u Lijama Pejna.

ONE SU POSLEDNJE VIDELE ŽIVOG LIJAMA PEJNA! Bile su u hotelu neposredno pre njegove SMRTI, policija traga za njima!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Smrt muzičara Lijama Pejna i dalje je tema kontinuirane policijske istrage, a nedavni razvoj uključuje dve žene. Vlasti trenutno pokušavaju da pronađu dva ključna svedoka koji su možda bili među poslednjim osobama koje su ga vidjele živog, kako prenosi Daily Mail.

Pejn je tragično preminuo nakon pada sa balkona na trećem spratu hotela Casa Sur u Argentini. Istragatori sada žele da stupe u kontakt sa dve žene koje su bile u hotelu noć pre njegove smrti. Lokalni medijski izvori ukazuju da su one napustile hotel u sredu nakon što su neko vreme čekale Pejna u holu. Iako ne postoje naznake da bi mogle biti umešane u njegovu smrt, policija se nada da bi mogle pružiti informacije o njegovim poslednjim trenucima. Argentinski tužioci tvrde da svi dokazi trenutno ukazuju na to da je pevač bio sam pre svoje smrti, ali takođe ispituju potencijalno učešće trećih lica u događajima koji su prethodili tragediji.

 

Njegova porodica je izdala saopštenje medijima izražavajući svoju tugu i zahvalnost za podršku. Nakon smrti muzičara, isplivale su brojne pojedinosti o kobnoj večeri, osvetljavajući okolnosti koje su obeležile taj događaj.

Pre tragičnog događaja, kako prenosi The Sun, Lijam je provodio svoje večeri pomažući bolesnoj deci u Americi putem platforme GoFundMe. Donirao je novac za operacije bolesne dece, ističući da kao otac ne može da sedi besposlen dok druga deca pate. Njegova posvećenost ovoj humanitarnoj misiji pokazuje koliko je bio saosećajan i brižan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading