LIJAM PEJN NAJAVIO SVOJU SMRT! Bivša verenica otkrila DETALJ koji LEDI KRV U ŽILAMA - ovo joj je rekao, pa se BACIO sa trećeg sprata?!

Autor:

Zabava

17.10.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač koji je pao sa trećeg sprata hotela neprestano je govorio o smrti!

LIJAM PEJN NAJAVIO SVOJU SMRT! Bivša verenica otkrila DETALJ koji LEDI KRV U ŽILAMA - ovo joj je rekao, pa se BACIO sa trećeg sprata?!

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Lijam Pejn

Tragična vest o smrti bivšeg člana popularnog benda "One Direction", Lijama Pejna, šokirala je javnost širom sveta. Njegova bivša verenica, američki model Maja Henri, iznela je uznemirujuće tvrdnje o Lijamovom ponašanju samo dva dana pre nego što je pevač pronađen mrtav.

Naime, Maja je izjavila da je pokušala da mu pomogne, ali da nije prihvatao pomoć, ističući da je Lijam često govorio o smrti i svojoj lošoj kondiciji. Njihova veza, koja je trajala tri godine, završena je konačno u maju 2022. godine, nakon čega je Maja poslala pismo zabrane Lijamu nakon što je tvrdila da ju je kontaktirao, kao i njene bližnje.

Republika

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram/maya_henry

Maja Henri, bivša verenica Lijama Pejna

Manekenka je istakla da je u više navrata pokušavala da bude podrška Lijamu, ali da je njegovo ponašanje ukazivalo na ozbiljne probleme. Njene reči sada dobijaju posebnu težinu nakon tragičnog događaja u Buenos Ajresu, s obzirom na to da joj je neposredno pred smrt saopštio da će "umreti mlad", kao i da je "predvideo svoju ranu smrt" samo dva dana pre tragedije.

- Jednom sam pokušala da mu pomognem, ali on to nije prihvatio. Uvek bi mi slao poruke nakon što bismo raskinuli, govoreći: "Nisam dobro". Stalno bi se igrao sa smrću i govorio: "Umreću, nisam dobro". Znam kakav život vodi i jednog dana će se nešto dogoditi. Zato sam uvek mislila: "Okej, on govori te stvari, moram da mu pomognem jer neću moći da živim sa sobom ako mu se nešto dogodi" - istakla je bivša Pejnova verenica nedavno u jednom podkastu.

Republika

Foto: Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia

Lijam Pejn i Maja Henri bili su zajedno tri godine

Podsećanja radi, prema rečima Alberta Kresentija, šefa hitne pomoći Buenos Ajresa, pevač je preminuo odmah nakon pada sa trećeg sprata hotela. Ekipa koja je izašla na teren nije mogla da ga spase, te je mogla samo da konstatuje smrt. Povrede koje je zadobio usled pada – uključujući frakturu lobanje i druge teške povrede – sada se navode kao zvanični uzroci pogibije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading