UPUCAN POZNATI MUZIČAR! Ispaljena stravična RAFALNA PALJBA dok je šetao psa!

Autor:

Zabava

16.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno u kakvom je stanju!

UPUCAN POZNATI MUZIČAR! Ispaljena stravična RAFALNA PALJBA dok je šetao psa!

Foto: Schutterstock Profimedia

Džejk E. Li, bivši gitarista Ozija Ozborna i član benda "Red Dragon Cartel", upucan je dok je šetao psa u Las Vegasu. Iako je više puta pogođen, njegove povrede nisu opasne po život, preneli su američki mediji. 

Li, koji je učestvovao u stvaranju Ozijevog albuma "Bark At The Moon" (eng. Lajanje na mesec) iz 1983. godine, u svesnom je stanju i lekari očekuju njegov potpuni oporavak. Tim Hejn, menadžer benda *Red Dragon Cartel*, potvrdio je da nijedan od vitalnih organa nije pogođen.  

Božijom milošću, nijedan glavni organ nije povređen. Džejk je potpuno svestan i očekuje se da će se u potpunosti oporaviti. Incident je pod istragom policije i zasad neće biti dodatnih komentara – izjavio je Hejn, prenosi Skaj Njuz.

Policija Las Vegasa saopštila je da se pucnjava dogodila u utorak oko 2.40 ujutru u naselju udaljenom oko 15 kilometara od centra grada. Za sada niko nije uhapšen, a istraga je u toku. Međutim, kako se prepostavlja, poznati muzičar je bio "slučajna" meta stravičnog napada.

Policajci su po dolasku zatekli muškarca sa vidljivim prostrelnim ranama. Povređeni je odmah prevezen u bolnicu – navodi se u saopštenju.

Nakon što je objavljena vest o pucnjavi, mnogi prijatelji i fanovi uputili su mu poruke podrške putem društvenih mreža, a kako se može videti, svi mu žele brz i potpun oporavak.

Džejk E. Li, 67-godišnji veteran rok scene, poznat je po saradnji sa Ozijem Ozbornom tokom 1980-ih. Kasnije je osnovao hevi metal grupu "Badlands" zajedno sa bivšim članovima grupe "Black Sabbath", Rejom Gilenom i Erikom Singerom. U 2013. godini formirao je svoj bend "Red Dragon Cartel".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading