GRADONAČELNIK PAO ZBOG POZNATE PEVAČICE! Izdata HITNA OPTUŽNICA, policija pokrenula detaljnu ISTRAGU!

Autor:

Zabava

01.10.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podignuta i krivična prijava!

GRADONAČELNIK PAO ZBOG POZNATE PEVAČICE! Izdata HITNA OPTUŽNICA, policija pokrenula detaljnu ISTRAGU!

Foto: Shutterstock

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica, Sabrina Karpenter, tokom svog rasprodatog koncerta u "Medison Skver Gardenu" napravila je šalu na račun optužbi i krivičnih prijava protiv gradonačelnika Njujorka, Erika Adamsa.

- Da li bi trebalo da pričamo o tome kako sam ja navodno izazvala optužnicu protiv gradonačelnika ili šta? - rekla je mlada pop zvezda uz osmeh, dok je publika oduševljeno reagovala.

Republika

Foto: printcreen/x.com

Sabrina Karpenter prekinula koncert zbog gradonačelnika Njujorka

Karpenter, koja ima 25 godina i izvođač je pesme koja je obleželila ovo leto - "Espresso", napravila je ovu duhovitu opasku u trenutku kada kruže glasine da je na neki način učestvovala u pokretanju istrage protiv Adamsa, koji ima 64 godine, zbog navodne korupcije. Teorije su se pojavile nakon što je pevačica prošle godine snimila svoj horor-inspirisani spot za pesmu "Feather" (eng. pero) u katoličkoj crkvi u Njujorku.

Snimanje spota izazvalo je nezadovoljstvo vernika jer je prikazivalo Sabrinu kako u crnoj mini-haljini pleše oko oltara, što su mnogi smatrali "nasilnim i seksualno provokativnim". Monsinjor Džejmi Gigantielo, sveštenik koji je pop zvezdi dao dozvolu za snimanje spota, prvobitno je tvrdio da nije bio svestan prirode videa i verovao je da bi to moglo privući mlade ljude u crkvu. Na kraju je Gigantielo degradiran zbog ovog incidenta i izvinio se, ali je ponovo istakao da je njegova namera bila da ojača veze između mladih umetnika i crkvene zajednice.

Skandal je ponovo dospeo u javnost skoro godinu dana kasnije kada je "Njujork Post" otkrio da su federalni istražitelji izdali subpoenu (sudski poziv) crkvi nakon što su saznali za poslovne veze između Gigantiela i Adamsovog bivšeg šefa osoblja, Frenka Karonea.

Republika

Foto: printskrin/Profimedia

Gradonačelnik Njujorka, Erik Adams

Zvaničnici biskupije Bruklina izjavili su da ne mogu dalje komentarisati istragu, ali da su potpuno spremni da sarađuju sa vlastima.

Nije poznato kada je tačno počela istraga o Adamsovoj navodnoj korupciji, ali fanovi popularne pevačice spekulišu da bi javno ogorčenje zbog njenog videa moglo biti jedan od pokretača istrage.

Sud je Adamsu odredio pet federalnih optužbi povezane sa navodnom zaverom sa turskim zvaničnicima. Gradonačelnik je negirao sve optužbe i zatražio od saveznog sudije da odbaci deo slučaja.

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Sabrina Karpenter

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading