POZNATOJ VODITELJKI SAOPŠTENE STRAVIČNE DIJAGNOZE! Bori se sa čak TRI opake bolesti, svakog časa čeka da se RASPADNE!

Autor:

Zabava

01.10.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim fizičkog zdravlja, voditeljka je otkrila i da se suočava sa mentalnim problemima.

POZNATOJ VODITELJKI SAOPŠTENE STRAVIČNE DIJAGNOZE! Bori se sa čak TRI opake bolesti, svakog časa čeka da se RASPADNE!

Foto: Youtube

Elen Dedženeres

Poznata komičarka i voditeljka, Elen Dedženeres, progovorila je nedavno o svom zdravstvenom stanju i otkrila je da joj je dijagnostikovana osteoporoza nakon što je obavila test gustine kostiju, kao i opsesivno-kompulzivni i hiperkinetički poremećaj, zbog čega se i povukla sa javne scene.

Ne znam kako sam još uvek na nogama. Kao kula od peska sam, samo u ljudskom obliku. Pod tušem bih mogla da se raspadnem - kazala je ona, pa je nešto zatim dodala:

- Jedan dan sam tako imala jake bolove, da sam pomislila da sam pokidala ligament ili slično. Međutim, otišla sam na magnetnu (MRI), pa su mi rekli: „Ne, to ti je samo artritis". Pitala sam: „Pa kako sam to dobila?" I doktor mi je odgovorio: „Ma, to se prosto dešava ljudima tvojih godina (66)".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Elen Dedženeres boluje od tri opake bolesti

 

Nakon što je pretrpela jake bolove, mislila je da je pokidala ligament, ali nakon magnetne rezonance saznala je da se zapravo radi o artritisu, što je prema njenim rečima povezano sa njenim godinama.

Osim fizičkog zdravlja, Elen je otkrila i da se suočava sa mentalnim problemima, uključujući opsesivno-kompulzivni (OKP) i hiperkinetički poremećaj (ADD). O tome nije mnogo znala ranije, ali je terapija koju je započela zbog zluradih komentara fanova otkrila ove probleme.

Bukvalno nisam imala pojma o tome. Podignuta sam okrenuta veri, ne priznajući nikakve poremećaje, kako su me i učili. Tokom odrastanja, tako, o tome niko nije pričao. Nikakve diskusije nije bilo, ničega - izjavila je ona, kojoj bi vreme ili životinje, na primer, stvarale svakojake probleme.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Elen Dedženeres napustila je javnu scenu

- Sa druge strane, ADD mi gotovo ne dozvoljava da mirno sednem i koncentrišem se na bilo šta... Dakle, imam ADD, OKP, zaboravljam... Ali mislim da je sve u stvari pod kontrolom. Jer, na primer, ja mislim tako o nečemu, mislim, opsesivno, ali nemam koncentraciju da se tome nešto posvetim i onda prilično brzo i zaboravim o čemu sam isprva i mislila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading