STIGLE SJAJNE VESTI ZA ĐOKOVIĆA! Situacija se zaoštrava u trci za Završni masters - Ali za njega nema zime!

Autor:

Sport

18.10.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šansa za našeg tenisera

STIGLE SJAJNE VESTI ZA ĐOKOVIĆA! Situacija se zaoštrava u trci za Završni masters - Ali za njega nema zime!

Foto: Profimedia

Švajcarac Sten Vavrinka uspešno se plasirao u polufinale turnira u Stokholmu pobedivši Andreja Rubljova posle dva taj-brejka sa po 7:6 (5). Ova pobeda je obezbedila Vavrinki mesto u polufinalu gde će se boriti za ulazak u finale.

Tomi Pol je uspeo da savlada srpskog tenisera Miomira Kecmanovića, čime je zasluženo stekao priliku da se suoči sa Stenom Vavrinkom u borbi za finale. Njihov meč će biti prilika za obojicu da pokažu svoje teniske veštine i odluče ko će se boriti za titulu u Stokholmu.

Poraz Andreja Rubljova od Stena Vavrinke nije samo uticao na dalji tok turnira, već je i izazvao promene u trci za Završni masters u Torinu. Ovaj poraz doneo je Novaku Đokoviću dodatnu prednost u trci, s obzirom da se on trenutno nalazi na šestom mestu sa 3.910 bodova, dok je Rubljov osmi sa 3.630 bodova.

Ovim rezultatom, Novak Đoković se nalazi u povoljnijem položaju u borbi za plasman na Završni masters, što će svakako biti tema za dalju analizu u teniskim krugovima.

Sten Vavrinka je pokazao izuzetnu igru i odlučnost pobedom nad Andrejem Rubljovom, dok će se Tomi Pol suočiti sa izazovom da se meri sa Vavrinkom u polufinalu. Sa druge strane, poraz Rubljova raduje Novaka Đokovića, koji sada ima bolje šanse za plasman na Završni masters u Torinu. Sve ovo obećava uzbudljiv nastavak turnira u Stokholmu i zanimljivu borbu za svakog od takmičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading