NADAL DOBIO NEVIĐEN POKLON POSLE PORAZA OD NOVAKA: Šeik se baš otvorio (FOTO)

Autor:

Sport

20.10.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suvo zlato za kraj karijere

NADAL DOBIO NEVIĐEN POKLON POSLE PORAZA OD NOVAKA: Šeik se baš otvorio (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je drugi put ove godine penzionisao Rafaela Nadala. Nole je to prvi put uradio u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu, a sada je ponovio isti uspeh i na egzibiciji u Saudijskoj Arabiji “Slem šest kraljeva” tako što ga je pobedio sa 6:2, 7:6. U međuvremenu se dogodila značajna stvar, posle koje je bilo jasno da je meč u Rijadu "poslednji ples" legendarnog dvojca, po mnogima najvećeg koji je ikad ukrštao rekete. Nadal je objavio da se krajem godine povlači iz tenisa, te tako stavlja tačku na neverovatnu karijeru i, između ostalog, na epsko rivalstvo sa Đokovićem.

Nakon egzibicionog meča, Turki Al-Šeih, savetnik kraljevske porodice Saudijske Arabije, obradovao je Rafaela Nadala posebnim poklonom - reketom od punog zlata. Ovaj gest izazvao je oduševljenje prisutnih, a Nadal nije mogao da sakrije šok i sreću zbog neobičnog suvenira. Njegova reakcija ostavila je sve prisutne bez teksta, a gest je bio emotivan i duboko simboličan.

Nakon što je dobio ovaj izvanredan poklon, Nadal je bio vidno dirnut, a spiker mu je sa osmehom poručio da ne sme da izgubi taj reket. Nadal je uzvratio uz osmeh i odgovor da sigurno neće, čime je dodatno naglasio značaj i vrednost ovog gesta. Ovaj emotivni trenutak bio je nešto što će ljubitelji tenisa dugo pamtiti, jer je pokazao koliko duboko poštovanje i ljubav postoje prema ovom velikom šampionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading