POTPUNI ŠOK: Dileme više nema - ništa od učešća na Mastersu u Parizu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada je tinjala do poslednjeg trenutka, ali...

POTPUNI ŠOK: Dileme više nema - ništa od učešća na Mastersu u Parizu!

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Poslednji Masters turnir sezone u Parizu doneo je razočaranje za srpskog tenisera Miomira Kecmanovića.

Iako je vodio veliku bitku u kvalifikacijama, na kraju je poražen od Markosa Girona rezultatom 1:2 (7:6, 6:7, 3:6). Prvi set trajao je preko sat vremena, obeležen sijasetom mini-brejkova i set lopti. Giron nije uspeo da iskoristi tri set lopte, dok je Kecmanoviću trebalo treći pokušaj da povede. Drugi set doneo je rani brejk za Girona, a nakon izjednačenja u desetom gemu, usledio je još jedan tajbrejk u kojem je Amerikanac bio ubedljiv, izjednačivši rezultat.

Kecmanović nije uspeo da pronađe dovoljno snage u trećem setu da napravi novi povratak nakon izgubljenog drugog seta. Giron je iskoristio priliku i sa samo jednim brejkom obezbedio svoje mesto u glavnom žrebu Mastersa u Parizu. Iako poražen, Kecmanović je pokazao izuzetnu borbenost i kvalitet tokom meča, ali mu nažalost nije bilo dovoljno za plasman u glavni žreb.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amerikanac je bio nepremostiva prepreka za srpskog tenisera

 

Svojom izdržljivošću i upornošću, Miomir Kecmanović je pružio snažan otpor, ali je na kraju morao da se pomiri sa porazom. Ovaj meč je još jednom pokazao koliko je tenis nepredvidljiv sport, gde se situacija može brzo promeniti. Iako nije uspeo da ostvari željeni rezultat, Kecmanović će sigurno izvući pouke iz ovog meča i nastaviti da se bori na budućim turnirima.

Iako nije uspeo da se plasira u glavni žreb, Kecmanović može računati na podršku svojih navijača koji će mu pružiti podršku i ohrabrenje u daljim takmičenjima. Njegova posvećenost tenisu i trud koji uloži u svaki meč, sigurno će mu pomoći da ostvari značajne rezultate u budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading