DETE POGINULO ZBOG EKSPLOZIJE MINE IZ RATA DEVEDESETIH?! Povređene žene u bolnici, objavljeni NOVI DETALJI UŽASA kod Obrovca!

Autor:

Svet

19.06.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalni put zatvoren je za saobraćaj, a vozačima se savetuje da koriste alternativne puteve

DETE POGINULO ZBOG EKSPLOZIJE MINE IZ RATA DEVEDESETIH?! Povređene žene u bolnici, objavljeni NOVI DETALJI UŽASA kod Obrovca!

Foto: Tanjug

Danas, oko 18 sati, na području Obrovca, došlo je do eksplozije koja je rezultirala tragičnim gubitkom života.

Prema saopštenju Policijske uprave zadarske, u eksploziji je poginulo dete, dok su dve ženske osobe prevezene u Opštu bolnicu Zadar radi pružanja daljnje medicinske pomoći.


Policijski službenici trenutno osiguravaju mesto događaja, a uviđaj će biti sproveden nakon što se ispune svi sigurnosni uslovi.

Iako su neslužbene informacije ukazivale na mogućnost zaostalog minskog sredstva kao uzroka eksplozije, iz policije za sada nema zvaničnih potvrda o tome.


Ovaj tragičan događaj potresao je lokalce, a nadležno državno tužilaštvo u Zadru je obavešteno o incidentu. Takođe, županijski put ŽC-6025, Bilišane - Bogatnik, zatvoren je za saobraćaj, a vozačima se savetuje da koriste alternativne puteve.

Iako su neslužbene informacije sugerisale da su u eksploziji nastradali češki turisti, zvanične potvrde o identitetu žrtava još uvek nisu dostupne.

Policija zadržava izuzetno oprezan stav u davanju informacija o ovom događaju dok se ne sprovede detaljan uviđaj.

Podsetimo, danas popodne je došlo do još jednog incidenta kod Zaprešića u Hrvatskoj, nadomak Zagreba gde još uvek gori plastika u skladištu firme Eko Flor, što je službeno potvrdila civilna zaštita.

Na terenu je nekoliko vatrogasnih ekipa, u pomoć im stižu i zagrebačke kolege.

Zagrebačka policija navodi da je u Industrijskoj ulici, u pogonu firme, iz zasada neutvrđenog razloga izbio požar i proširio se na ceo pogon, a u trenutku njegovog izbijanja prema zasad utvrđenom tamo se nalazilo 12 radnika od kojih niko nije povređen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading