UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE ŠIPKOM PREBIO DEVOJKU I SILOVAO JE! Horor: Naneo joj teške povrede, pa pobegao!

Autor:

Svet

29.06.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skrivao se 13 dana, pa dolijao!

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE ŠIPKOM PREBIO DEVOJKU I SILOVAO JE! Horor: Naneo joj teške povrede, pa pobegao!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Splitska policija uhapsila je mladića osumnjičenog da je u Splitu napao devojku i silovao.

U vezi sa događajem od 16. juna 2024. godine, o kome smo obavestili javnost, po saznanju za navedeni događaj, policijski službenici su izvršili intenzivnu kriminalističku istragu, koja je danas okončana privođenjem muškarca pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu.

 
Svesni činjenice da ova vrsta dela uznemirava javnost i negativno utiče na osjećaj sigurnosti građana, od događaja do danas utvrđivanje identiteta lica, njegovo pronalaženje i hapšenje bio je prioritet ove policijske uprave i policije službenika koji su vršili uviđaj. 

Obimna istraga koja je obuhvatila veliki broj sprovedenih mera i radnji, analiza pregleda video nadzora, posebno operativnog rada policijskih službenika na terenu, uspešno je završena juče pronalaskom 34-godišnjeg muškarca u vezi. kome je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da je izvršio obeležja krivičnih dela.

 
Policijski službenici su ga juče pronašli i uhapsili, priveli u službene prostorije policije i nad njim izvršili kriminalističko istraživanje.

Pronađen je na području Splitsko-dalmatinske županije, a na osnovu sudskog naloga pretresen je stan i vozilo koje je koristio.
 
Krivičnim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je muškarac star 34 godine, iz unapred stvorene namere, upotrebom sile ili upotrebom opasnog oruđa, žrtvi naneo teške telesne povrede i izvršio seksualno izjednačeno delo prema njoj, čime je počinila krivično delo „Teška krivična dela protiv polne slobode” iz člana 154. stav 2. KZ i krivično delo „Teška telesna povreda” iz člana 118. stav 1. KZ. Kod, nakon čega je pobegao sa lica mesta.
 
On je jutros uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku.
 
Završetak kriminalističke obrade ove vrste krivičnog dela i pronalaženje počinioca uvek je prioritet policije.“

(Index.hr)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading