OVO SU NERMINA I GORAN IZ SARAJEVA: On se sumnjiči za njeno ubistvo! Otkriveni NOVI STRAVIČNI detalji o tome kako je UBIJENA (FOTO)

Autor:

Svet

29.06.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni Goran je pisao na Fejsbuku o ljubavi s njom dok je ona mrtva bila

OVO SU NERMINA I GORAN IZ SARAJEVA: On se sumnjiči za njeno ubistvo! Otkriveni NOVI STRAVIČNI detalji o tome kako je UBIJENA (FOTO)

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Nermine Ravlić, na društvenim mrežama je objavljivao morbidne statuse u kojima je pisao o ljubavi sa Nerminom.

Morbidnost i monstruoznost ovakvih objava tek su spoznate nakon što je jutros objavljeno kako je policija pronašla Nerminino telo u stanu u sarajevskom naselju Pofalići, prenosi Oslobođenje.

Telo je u stanu stajalo danima, a Ravlić je primera radi još juče na Fejsbuku pisao ljubavne statuse iako je u tom momentu njegova supruga već bila mrtva.

 

 


Pored Gorana, za ubistvo se sumnjiči i njegova majka Ledžiba Ravlić. Pored njih, osumnjičena je još jedna osoba i to za pomaganje u prikrivanju ubistva.

 

 

Poznat identitet pomagača, Nermina ubijena motkom, Goran je hteo da kupi alat sa pomagačem da se reše tela

Latif Jašarević, koji se sumnjiči za pomaganje Goranu Ravliću nakon ubistva Nermine Ravlić u policiji se branio ćutanjem, potvrdio je za portal "Avaz" advokat Omar Mehmedbašić, koji zastupa Jašarevića.
 

Nezvanično se saznaje da je žena ubijena udarcima motke

Jašareviću se na teret stavlja da je s Ravlićem išao u kupovinu alata i oruđa s kojim su planirali da se reše mrtvog tela, što mu je, kako se nezvanično saznaje, Ravlić i saopštio. 
 

Kada je za to saznao, nezvanično se saznaje da je deo alata i oruđa platio svojim novcem, kako Goran Ravlić, koji se tereti za ubistvo svoje supruge Nermine Ravlić, ne bi bio otkriven.


Ubijena žena Nermina Ravlić pronađena je na sedmom spratu zgrade u sarajevskom naselju Pofalići. Za njeno ubistvo sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i svekrva Ledžiba Ravlić, kao i pomagač Latif Jašarević. 

Telo žene danima je bilo u stanu, a da je ubijena, saznalo se kada je porodica alarmirala policiju jer im se danima nije javljala.

(Republika/Source.ba)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading