HITNO OGLAŠAVANJE SARAJEVSKE POLICIJE: Novi detalji o stravičnom ubistvu Nermine, evo šta je SVEKRVA uradila!

Autor:

Svet

29.06.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni su suprug i svekrva ubijene žene, Goran Ravlić (36) i njegova majka Ledžiba Ravlić (76).

HITNO OGLAŠAVANJE SARAJEVSKE POLICIJE: Novi detalji o stravičnom ubistvu Nermine, evo šta je SVEKRVA uradila!

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Danas su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su izvršile ubistvo, saučesništvo i neprijavljivanje krivičnog dela nakon što je u stanu u Kolodvorskoj ulici na Pofalićima pronađeno telo.

Hitni poziv i tragično otkriće

Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo reagovali su na hitan poziv 76-godišnje Ledžibe Ravlić iz Sarajeva, koja je navela da se njen sin udaljio iz stana s namerom da naudi sebi, te da se u Kolodvorskoj ulici nalazi njena snaja koja je prethodno izvršila samoubistvo. Patrola je locirala ženu i potvrdila stravično otkriće.

 

 

Uviđaj i hapšenja

Policija je u unutrašnjosti stana pronašla beživotno telo žene sa vidljivim tragovima nasilja. Smrt žene Nermine Ravlić stare 38 godina iz Sarajeva, konstatovao je lekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS.

Uviđajem je rukovodila kantonalna tužiteljka Kantonalnog tužilaštva KS, a obavili su ga pripadnici MUP-a KS. Uhapšeni su suprug i svekrva ubijene žene, Goran Ravlić (36) i njegova majka Ledžiba Ravlić (76).

Obdukcija i dalja istraga

Telo preminule je prebačeno u prosekturu Bare gde će, po nalogu tužiteljke, biti obavljena obdukcija i sva druga potrebna veštačenja.

 

 

Neočekivano hapšenje

Policija je tragala za 36-godišnjim muškarcem koji je lociran i lišen slobode u ulici Kurta Šorka na području opštine Ilidža.

Ova aktivnost je realizovana uz podršku službenika Obaveštajno-sigurnosne agencije BiH. Takođe, pronašli su i slobode lišili muškarca u dobi od 67 godina Latifa Jašarevića zbog osnova sumnje da je počinio krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela ili počinioca te pomoć počiniocu posle učinjenog krivičnog dela.

Svi lišeni slobode trenutno su na kriminalističkoj obradi u Upravi policije MUP-a KS te će nakon okončanja kriminalističke obrade biti predati u dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu KS.

Ovaj tragičan slučaj izazvao je šok i uznemirenost u zajednici, dok se istraga nastavlja kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading