JEZIV PRIZOR! MUŠKARAC NEPOMIČNO LEŽI NAKON TUČE: Pred punom ulicom se jurili, imali ORUŽJE (FOTO)

Autor:

Svet

03.07.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada policija nema nikakvih informacija o ovom incidentu

JEZIV PRIZOR! MUŠKARAC NEPOMIČNO LEŽI NAKON TUČE: Pred punom ulicom se jurili, imali ORUŽJE (FOTO)

Foto: Avaz

U ulici Ferhadija u Sarajevu večeras je došlo do tuče i pravog haosa.

U tuči su učestvovala dva muškarca. Jedan od učesnika je imao nož, a drugi sprej.

Ulica je bila puna šetača, dok su oni jurili jedan drugog i tukli se.

Za sada policija nema nikakvih informacija o ovom incidentu, a kako se može videti na fotografijama, jedan muškarac nepomično leži na podu.

Republika

Foto: Avaz

 

 

Podsetimo, Nermina Ravlić brutalno je ubijena pre nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga. Njeno telo bukvalno je izmasakrirano.

Za ubistvo nesrećne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor. Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i pomoć nakon izvršenog krivičnog dela.

Da stvar bude gora, njen suprug je pravosnažno osuđen u Hrvatskoj 2019. godine zbog krivičnog dela teška telesna povreda, pretnja.

Ali, istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Ledžiba po prethodnom dogovoru ubili Nerminu, i to na vrlo okrutan i brutalan način. Pre ubistva, Nerminu su fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svetom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading