MUŽ I SVEKRVA ISKASAPILI SNAJU, PA UKLONILI TRAGOVE: Ovo su detalji jezivog ubistva Nermine u Sarajevu!

Autor:

Svet

03.07.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planirali su da na izuzetno okrutan način iseku njeno telo, spakuju ga i iznesu iz stana.

MUŽ I SVEKRVA ISKASAPILI SNAJU, PA UKLONILI TRAGOVE: Ovo su detalji jezivog ubistva Nermine u Sarajevu!

Foto: Facebook

Goran R. optužio je svoju majku Leđibu R. da je ona ubila njegovu suprugu Nerminu. Ova optužba iznesena je tokom iskaza u Tužilaštvu Kantona Sarajevo 30. juna ove godine. Goran je uhapšen dan ranije, 29. juna, dok se kretao ulicom Kurta Šorka. Pre toga, njegova majka je izjavila da želi da se ubije.

Nezapamćena surovost izvršilaca

Ubistvo Nermine R. predstavlja nezapamćenu surovost izvršilaca u poslednje vreme u Kantonu Sarajevo, kao i u Bosni i Hercegovini. Planirali su da na izuzetno okrutan način iseku njeno telo, spakuju ga i iznesu iz stana.

Goran R. je, iako dokazi govore suprotno, izjavio da nije učestvovao u uklanjanju tragova kupovinom predmeta (sekire, testere, seta noževa, mašine za mlevenje mesa, plastičnih odela, amonijaka...)

Na kraju, kako je rekao tužiteljki, "kaje se što se to dogodilo zbog njegove majke Leđibe“.

Ispadi ljubomore

Svedočenje brata ubijene Nermine R. govori nešto sasvim drugo. Nerminin brat je u izjavi datoj 29. juna u MUP-u KS rekao da je Goran u nekoliko navrata govorio da je proveravao Nerminin telefon, pozive i društvene mreže, te da mu je izgledalo da Goran ima ispade ljubomore i da želi da je kontroliše.

Prema izjavi Nermininog brata, 25. juna sreo se s Goranom u jednom ugostiteljskom objektu u Sokolović-Koloniji, te mu je Goran rekao da je Nermina otišla s Leđibom u Bijeljinu, da obiđu majčino imanje.

Goran je bio s rođakom Latifom J. i delovao je zbunjeno, navodeći da Nermina preti njemu i njegovoj majci. Ova izjava za Nerminog brata bila je začuđujuća i nemoguća, jer je njegova sestra bila blage naravi i nikada se nije tako ponašala.

Nerminin brat je rekao policiji da smatra da je njegova sestra već tada bila mrtva, a da su Goran i Latif došli da provere da li je on možda nešto znao o tome.

Ispraćaj ubijene Nermine

Ispraćaj ubijene Nermine obavljen je ispred Centralne džamije u Sokolović-Koloniji, a sahranjena je na groblju Kovači - Hrasnica. Nermina je dva meseca nakon udaje za Gorana obrisala svoj Fejsbuk profil i teško ju je bilo dobiti na telefon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading