GORAN JE NERMINU DOSLOVNO IZMASAKRIRAO DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Tužilaštvo u Sarajevu donelo HITNU odluku o UBICI i pomagačima

Autor:

Svet

30.06.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezvanično se saznaje da je žena ubijena udarcima neke motke

GORAN JE NERMINU DOSLOVNO IZMASAKRIRAO DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Tužilaštvo u Sarajevu donelo HITNU odluku o UBICI i pomagačima

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Postupajući tužilac Tužilaštva KS predložio je Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomesečnog pritvora osumnjičenima Goranu Ravliću, Ledžibi Ravlić, pomagaču Latifu Jašareviću zbog ubistva žene na Pofalićima.

Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bekstva obzirom da Goran Ravlić poseduje državljanstvo Republike Hrvatske.

Goran Ravlić, Ledžiba Ravlić, pomagač Latif Jašarević terete se za ubistvo Nermine Ravlić na Pofalićima, dok se Goran Ravlić u Tužilaštvu branio ćutanjem, kako se nezvanično saznaje.

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Ubijena Nermina Ravlić

Podsećamo, ubijena žena Nermina Ravlić pronađena je na sedmom spratu zgrade u sarajevskom naselju Pofalići.

Nezvanično se saznaje da je žena ubijena udarcima neke motke.

Jašareviću se na teret stavlja da je s Ravlićem išao u kupovinu alata i oruđa s kojim su planirali da se reše mrtvog tela, što mu je, kako se nezvanično saznaje, Ravlić i saopštio.

Telo žene danima je bilo u stanu, a da je ubijena saznalo se kada je porodica alarmirala policiju jer im se danima nije javljala.

Foto: YouTube/Avaz TV/Printscreen, Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Nermina i Goran

Goran je suprugu Nerminu doslovno izmasakrirao. Policajci koji su došli na lice mesta ostali su šokirani kada su zatekli njeno telo, koje je bilo skoro pa neprepoznatljivo.

Goran Ravlić i njegova majka se terete za Ubistvo na okrutan način, dok se pomagač Latif Jašarević tereti za neprijavljivanje i pomoć nakon krivičnog dela, prenosi Avaz.

Fotografije privođenja možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading