NESTALA DEVOJČICA (13) IZ BIH U MINHENU: Svaki trag gubi joj se pre 4 dana!

Autor:

Svet

03.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senada je visoka oko 163 centimetra, ima smeđu kosu do ramena.

NESTALA DEVOJČICA (13) IZ BIH U MINHENU: Svaki trag gubi joj se pre 4 dana!

Foto: printscreen bild.de

U Minhenu se traga za 13-godišnjom Senadom, devojčicom poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Naime, tinejdžerka je nestala u subotu 29. juna i od tada se traga za njom, međutim, tamošnja policija nema nikakve tragove o tome gde bi se ona mogla nalaziti, prenosi Bild.

Prema trenutnom statusu istrage, ne pretpostavlja se da je reč o nesreći ili nasilnom zločinu.

Senada je visoka oko 163 centimetra, ima smeđu kosu do ramena. 

Da podsetimo, pre više od tri meseca Srbiju, kao i region potresla je vest o nestanku dvogodišnje devojčice Danke Ilić kojoj se svaki trag izgubio 26. marta u Banjskom polju.

Danka Ilić je ubijena nakon što je neopaženo izašla iz dvorišta kuće u Banjskom bolju 26. marta, gde je došla sa majkom i bratom. Prema onome što je policija rekonstruisala, kretala se ulicom u trenutku kada je na nju naletelo službeno vozilo JKP „Vodovod“ u kom su bili Dragijević i Janković. Umesto da devojčici pruže prvu pomoć, pozovu Hitnu pomoć ili je odvezu kod lekara, odlučili su da telo onesvešćene devojčice sakriju, a kada se tokom vožnje probudila, Dragijević ju je, navodno, ubio.

Ono što ovom jezivom slučaju dodatno daje užasavajući ton, jeste hladnokrvnost kod osumnjičenih ubica. Naime, dok su roditelji nesrećne devojčice tragali za njom u Banjskom polju, neposredno nakon što je išetala iz dvorišta, otac male Danke je zaustavio i radnike JKP „Vodovod“ Jankovića i Dragijevića. Pitao ih je da li su možda videli devojčicu, na šta su oni odgovorili odrično, a potom nastavili put ka deponiji, sve vreme vozeći u kolima telo nesrećnog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading