HOROR! Traktor sam krenuo, pa pregazio vlasnika (72), a onda je usledio UDARAC!

Autor:

Svet

21.09.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušavajući da zaustavi traktor, vozač je pao na kolovoz, nakon čega je desni točak prešao preko njega

HOROR! Traktor sam krenuo, pa pregazio vlasnika (72), a onda je usledio UDARAC!

Foto: Shutterstock

U jučerašnjoj nezgodi koja se dogodila oko 8 sati ujutru u Ulici Svetog Duha u Požegi, vozač traktora (72) doživeo je nezgodu kada je vozilo koje je napustio samo krenulo.

Nesrećni događaj je izazvao manje povrede vozaču, ali je takođe prouzrokovao i materijalnu štetu na obližnjoj porodičnoj kući.

Vozač je pokušao da zaustavi traktor i pao na kolovoz

Kako je izvestila Policijska uprava požeško-slavonska, vozač traktora zaustavio se na kolovozu i napustio vozilo, ali nije preduzeo sve potrebne mere kako bi sprečio samopokretanje traktora.

Pokušavajući da zaustavi traktor, vozač je pao na kolovoz, nakon čega je desni točak prešao preko njega, a prednji deo traktora udario je u obližnju porodičnu kuću.

Vozač lakše povređen, sledi prekršajni nalog

Kao rezultat ove nezgode, vozač je lakše povređen, dok će protiv njega biti podnet prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.


Ovo je još jedan podsetnik o važnosti preduzimanja svih potrebnih mera opreza prilikom zaustavljanja vozila, kako bi se izbegle nezgode poput ove.

Srećom, u ovoj situaciji povrede su bile lakše prirode, ali nam ova nezgoda svakako ukazuje na važnost pažljivog postupanja prilikom prepuštanja vozila samo sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading