DEVOJČICU(15) PREGAZIO AUTOBUS! Horor u Zenici!

Autor:

Svet

25.09.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bolnicu je primljena u kritičnom stanju.

DEVOJČICU(15) PREGAZIO AUTOBUS! Horor u Zenici!

Foto: Klix.ba/printscreen

Teško povređena devojčica(15) Zlata Kepić i dalje se lavovski bori za život u Kantonalnoj bolnici u Zenici nakon što je preko nje prešao autobus.

Nesreća se desila 18.9.2024. godine u večernjim satima kada je devojčica vraćala iz škole kući u naselju Bukva, piše Crna hronika, a prenosi Srpskainfo.

Za nesreću je navodno kriv profesionalni vozač autobusa koji je dao gas dok je devojčica izlazila iz vozila i u tom trenutku Zlata je pala pod točkove.

Nakon nesreće hitno je prebačena u Kantonalnu bolnicu u Zenicu, a njeno zdravstveno stanje je malo bolje.

Podsećamo humani građani davali su krv kako bi spasili život 15-godišnjoj devojčici koja je tada bila u kritičnom stanju.

Majka Zlate Hrvić, Jasna je u svom obraćanju javnosti iskazala duboku zabrinutost za zdravlje svoje kćerke, moleći sve ljude dobre volje da u svojim molitvama i dovama pomenu Zlatu.

Podsećamo da je pre nekoliko dana dođlo do jezive nesreće gde je jedna osoba na licu mesta izgubila život. 

Naime, u saobraćajnoj nesreći koja se desila u podne na magistralnom putu M-17, tačnije, u tunelu Vranduk kod Zenice, jedna osoba jer poginula, potvrdio je za medije Samir Valentić.

Kako je tada rekao Valentić, do nesreće je došlo u 14:30 sati.

 - Došlo je do sudara teretnog motornog vozila i putničkog vozila. Prema informacijama kojima raspolažemo poginuo je vozač kamiona, dok je vozač automobila prošao bez povreda - rekao je tada Valentić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading