GORAN TVRDI DA MU JE MAJKA DOKRAJČILA ŽENU! Oteli joj telefon, danima izgladnjivali, lomili kosti i brutalno seksualno zlostavljali! POČELO SUĐENJE ZA UBISTVO NERMINE KRAJINE!

Autor:

Svet

25.09.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran je naveo da se leči od šizofrenije i da je koristio terapiju, dodajući da je sa Nerminom imao skladan odnos, ali i da mu je ženu ubila majka.

GORAN TVRDI DA MU JE MAJKA DOKRAJČILA ŽENU! Oteli joj telefon, danima izgladnjivali, lomili kosti i brutalno seksualno zlostavljali! POČELO SUĐENJE ZA UBISTVO NERMINE KRAJINE!

Foto: Printscreen/Facebook

U Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je održano ročište na kojem je razmatran predlog Tužilaštva Kantona Sarajevo za produženje pritvora Goranu i Leđibi Ravlić, osumnjičenima za svirepo ubistvo Goranove supruge Nermine Krajine. Tužilaštvo je zatražilo da se pritvor produži za naredna tri meseca, dok su odbrane osumnjičenih insistirale na odbacivanju ovog predloga.

Leđiba Ravlić se obratila sudu, negirajući bilo kakvu umešanost u zločin. Goran, koji je uhapšen 29. juna na Stupu, tvrdio je da je njegova majka odgovorna za ubistvo. Prilikom hapšenja, Goran se nalazio u blizini ulice Kurta Shorka, a pre toga su izveštaji sugerisali da je Leđiba izražavala suicidalne namere.

Republika

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Nermina Krajina

 

U svojoj odbrani, Goran je naveo da se leči od šizofrenije i da je koristio terapiju, dodajući da je sa Nerminom imao skladan odnos. Međutim, naveo je da njegova majka nije odobravala njihovu vezu, što je uticalo na njihove međusobne odnose. U okviru svog svedočenja, Goran je opisao kako su mu on i njegova majka onemogućavali Nermini pristup mobilnom telefonu i slobodu kretanja, kao i da su je zlostavljali.

Istraga je otkrila šokantne detalje o brutalnosti zločina. 

Osim što su nesrećnoj ženi onemogućili pristup mobilnom telefonu i izlazak iz stana, kontinuirano su je seksualno zlostavljali tako što su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usled čega je nesrećna žena trpela izuzetno jake bolove. Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predelu glave i drugih delova tela.

Republika

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Nermina Krajina i Goran Ravlić

 

Prethodno su joj vezali ruke da ne može da pruža bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesrećne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili nerijatne mirise iz stana koristeći razne osveživače i mirisne sveće, prenosi Srpskainfo.

Istraga je pokazala i da su Goran Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima "kupili sekiru, testeru, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće".

Prema istrazi, kupili su mašinu za mlevenje mesa, a sve u cilju da telo raskomadaju i uklone iz navedenog stana i da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva.

Bonus video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading