JUNAJTED ISPUSTIO POBEDU PROTIV TVENTEA: Lacio razbio Partizanovog dželata, PAOK pao u paklu Turske!

Autor:

Sport

25.09.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče u Ligi Evrope.

JUNAJTED ISPUSTIO POBEDU PROTIV TVENTEA: Lacio razbio Partizanovog dželata, PAOK pao u paklu Turske!

Foto: Profimedia

Nakon Lige šampiona, počelo novo izdanje Lige Evrope, a nakon večerašnjih mečeva, očekuju nas uzbudljivi susreti u nastavku. Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su protiv Tventea 1:1. Izabranici Erika ten Haga poveli su majstorijom Kristijana Eriksena u 35. minutu.

Nisu se Holanđani predavali nakon primljenog pogotka, pa su dodali gas i sjajno parirali protivniku. Isplatio se pritisak gostiju, pa su u 68. minutu došli do izjednačenja preko Sema Lamarsa. Do kraja utakmice Junajted je bio bliži pobedi kada je Zirkze imao sjajnu priliku, ali je golman Tventea sprečio udarac. U narednom kolu Mančester gostuje Portu, dok Tvente dočekuju Fenerbahče.

U ostalim utakmicama prvog kola Lige Evrope, Lacio je ostvario ubedljivu pobedu nad Dinamom iz Kijeva rezultatom 3:0, dok je Anderleht slomio otpor šampiona Mađarske, ekipe Ferencvaroša, pobedivši ih rezultatom 2:1. Galatasaraj je takođe ostvario pobedu, porazivši solunski PAOK sa 3:1. 

Iako su u kvalifikacijama za Ligu šampiona ubedljivo pobedili Partizan, ekipa Dinama iz Kijeva doživela je težak poraz na startu Lige Evrope, gubeći od Lacija rezultatom 3:0. Italijani su već posle prvog poluvremena stekli nedostižnu prednost golovima Senegalca Bulaje Dia i Nigerijca Faruka Dele-Baširua.

Očekuje nas još devet utakmica prvog kola Lige Evrope, a ljubitelji fudbala i dalje su u iščekivanju novih uzbuđenja i iznenađenja na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading