PORODICA DOŽIVELA JEZIVU TRAGEDIJU, ALI NE I JEDINU, BILO IH JE JOŠ: Sahranjen mladić (30) kojeg je brat polio benzinom i živog zapalio!

Autor:

Svet

26.09.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj slučaj je uzdrmao ceo kraj, posebno zbog toga što se sve dešavalo među braćom

PORODICA DOŽIVELA JEZIVU TRAGEDIJU, ALI NE I JEDINU, BILO IH JE JOŠ: Sahranjen mladić (30) kojeg je brat polio benzinom i živog zapalio!

Foto: Facebook

Na mesnom groblju u Lukavici Rijeci, u opštini Doboj Istok, juče je sahranjen Rusmir Aljić (30), čija je smrt izazvala duboku tugu.

Prema informacijama portala "pressmediabih", veliki broj ljudi ispratio je ovog mladog oca koji je preminuo nakon što ga je, kako se sumnja, rođeni brat Ragib pre 15 dana polio benzinom i zapalio.

Potresne scene sa sahrane

Rusmir je podlegao povredama u UKC u Tuzli, a tužilaštvo je naložilo obdukciju kako bi se utvrdile tačne okolnosti njegove smrti.

Ovaj slučaj je uzdrmao ceo kraj,  posebno zbog toga što se sve desilo među braćom.

Ragib Aljić se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, a navodni povod za svađu između braće je bila podela imovine.

Foto: Facebook

Još jedna velika tragedija porodice Aljić, brat na monstruozan način ubio brata

Teške tragedije koje su pogodile porodicu Aljić

Ova porodica nije bila pošteđena teških iskušenja ni ranije.

Naime, pre ove tragične smrti, majka Razija je sahranila supruga i dvojicu sinova koji su stradali od mina.

Prva u nizu je bila pogibija njenog prvog sina Nedžada 1998. godine, dok je sakupljao drva za preživljavanje i nažalost naletio na minu.

Dve godine kasnije, na isti način je život izgubio njen suprug Salih, a 2011. godine još jedan sin, Jusuf, stradao je od mine u šumi Biljevima.

Ove nesreće su ostavile dubok trag tuge i bola u porodici Aljić, koja je sada suočena sa još jednom nepojmljivom tragedijom.

Ovaj niz tragičnih događaja baca svetlo na tešku sudbinu porodice Aljić, koja je suočena sa nezapamćenim gubicima i bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading