"VIDELI SMO KRVAVU RUKU": Poznata influenserka opisuje STRAVIČAN NAPAD MORSKOG PSA (VIDEO)

Autor:

Svet

15.10.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije osetila ugriz

"VIDELI SMO KRVAVU RUKU": Poznata influenserka opisuje STRAVIČAN NAPAD MORSKOG PSA (VIDEO)

Foto: TikTok Printscreen/nera_nikolic

Hrvatska influenserka Nera Nikolić nedavno je podelila svoje zastrašujuće iskustvo sa putovanja na Maldive. Naime, tokom jednog od najzanimljivijih izleta, njenoj prijateljici se dogodilo nešto što je sve ostavilo u šoku - ugriz morskog psa.

Neobičan incident

Nera je objasnila da su dobili stoga uputstva o ponašanju oko morskih pasa, i naglasila da su ove životinje inače mirne i hrane se ribom i lignjama. Međutim, uprkos tome, njenom društvu se desio neobičan incident.

- Mi smo oko njih plivali sigurno tri sata i stalno je skakao neko drugi pa je moguće da smo ih uznemirili i dogodilo se ovo - ispričala je Nera.

Zapanjujuća reakcija

Još više je zapanjujuća bila reakcija Nering prijateljice koju je ugrizao morski pas. Naime, devojka nije ni osetila ugriz dok je bila u moru, već tek kada je počela da se penje na brod.

- Videli smo krvavu ruku a njena reakcija je bila 'Samo nemojte reći mom prijatelju da se ovo dogodilo.' Mi ostali smo svi vrištali jer mene bi sigurno srce strefilo - dodala je Nera.

Reakcije javnosti

Snimak koji je Nera podelila izazvao je brojne reakcije javnosti. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog ovog incidenta, dok su pojedini komentatori izrazili svoje mišljenje o situaciji.

- Nema veze što govore da nisu opasni. Shvatite da su divlje životinje koje imaju svoj instinkt i nikada nećete znati hoće li vas napasti - napisao je jedan od komentatora.

Ovo zaista neobično iskustvo Nere Nikolić i njenih prijatelja na Maldvima ističe važnost poštovanja prirode i životinja, kao i potrebu za dodatnim oprezom prilikom interakcije sa divljim životinjama.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading