OSTANITE U KUĆAMA, AKO VIDITE UBICU, POZOVITE OVAJ BROJ! Apel građanima Bijelog Polja i Sokolca nakon sinoćnjeg DVOSTRUKOG UBISTVA

Autor:

Svet

26.10.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Crna Gora na nogama posle krvavog pira.

OSTANITE U KUĆAMA, AKO VIDITE UBICU, POZOVITE OVAJ BROJ! Apel građanima Bijelog Polja i Sokolca nakon sinoćnjeg DVOSTRUKOG UBISTVA

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, instagram/mojbeograd_vesti

Uprava policije potražuje lice A.B. koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem dvostrukog ubistva sinoć u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju, saopštila je policija.

 - U ovoj fazi izviđaja Uprava policije na osnovu zakonskih propisa i odgovarajućeg odobrenja nadležnog tužilaštva objavljuje fotografiju lica koje se potražuje, te obaveštava i apeluje na javnost, da ukoliko primete ovo lice ista saznanja odmah prijave, odnosno saopšte policiji pozivom na broj dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje 067/184-844 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način - jasni su oni.

Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, kako navode, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

 - Još jednom apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbjednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Sa daljim tokom dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti - zaključuje se u saopštenju policije.

Podsećamo, brat i sestra, Jovan i Milanka Madžgalj, brutalno su ubijeni pucnjem kroz prozor u svojoj kući u bjelopoljskom selu Sokolac, dok je osumnjičeni Alija Balijagić, višestruki povratnik, još uvek u bekstvu.

Kako Republika ekskluzivno saznaje, Alija je prvo pio i jeo u domu tragično stradalih, a potom im je tražio novac uz pretnju pištoljem.

- Pošto je čuo da ga je nesrećna žena prijavila telefonom policiji, vratio se i ubio nju i njenog brata - kaže izvor Republike i dodaje:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading