IZUSTILA JE "UBIO MI JE BRATA", A ONDA JE I NJU METAK POKOSIO! Novi detalji stravičnog zločina kod Bijelog Polja!

Autor:

Svet

27.10.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema slikama sa terena, ubica se popeo na par blokova sa zadnje strane kuće i kroz prozor upucao svoju žrtvu .

IZUSTILA JE "UBIO MI JE BRATA", A ONDA JE I NJU METAK POKOSIO! Novi detalji stravičnog zločina kod Bijelog Polja!

Foto: MUP Crne Gore, Facebook/Vijesti iz Bijelog Polja

Potraga za  Alijom Balijagićem, koji je ubio u selu Sokolac kod Bijelog Polja brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj, još traje.

Helikopteri sa termovizijskim kamerama nadleću teritoriju, a pripadnici Vojske Crne Gore prenoći će u kućama meštana, zbog potencijalne opasnosti.

Ubica je prvo ubio Jovana, a potom njegovu sestru Milenku koja je u tih nekoliko trenutaka stigla da pozove policiju i da prijavi ubistvo.

- Samo je stigla da pozove policiju i kaže: “Ubio mi je brata”, a potom je i ona ubijena. Nakon toga je policija odmah locirala poziv, a onda su ekipe stigle na teren i zatekla dva beživotna tela. Prema slikama sa terena, ubica se popeo na par blokova sa zadnje strane kuće i kroz prozor upucao svoju žrtvu - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Alija Balijagić, višestruki povratnik koji je ukupno 30 godina proveo na robiji zbog raznih krivičnih dela, ubio je brata i sestru pošto se u njihovoj kući pre toga najeo i napio.

Oružje, tačnu pušku kojom je izvršio zločin, nekoliko dana ranije ukrao je iz kuće jednog Bjelopoljca.

Već danima za njim traje potera. Reč je o čoveku, psihičkom bolesniku, koji se odavno odmetnuo u šume. Danima pre zločina sa puškom je kružio po selima oko Bijelog Polja, a meštani kažu da su prijavili to policiji, ali da niko nije reagovao.

Međutim, danas je Uprava policije Crne Gore ovo demantovala veoma opširnim saopštenjem koje možete pročitati na ovom linku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading