CRVENO-BELI PALI NA DOMAĆEM PARKETU: Šampion Evrope utišao Pirej - PAO slavio uoči dolaska u Beograd!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Zvezde je bio ključna figura derbija.

CRVENO-BELI PALI NA DOMAĆEM PARKETU: Šampion Evrope utišao Pirej - PAO slavio uoči dolaska u Beograd!

Foto: Instagram.com/paobcgr

Veliki grčki košarkaški derbi pripao je zvaničnom evropskom šampionu.

Košarkaši Panatinaikosa su uspeli da savladaju svog najvećeg rivala Olimpijakos pred impresivnih 12.700 navijača u "Dvorani mira i prijateljstva", a Kendrik Nana je bio zvezda večeri, postigavši 25 poena uz šest uspešnih trojki iz osam pokušaja, što je bilo dovoljno da donese pobedu svom timu rezultatom 78:71 (23:23, 25:15, 14:17, 16:16).

Nakon što je osvojio Letošnji Superkup, Olimpijakos se suočio sa izazovima u poslednjim utakmicama. Ekipa trenera Jorgosa Barcokasa doživela je treći poraz u poslednje četiri utakmice, što je dovelo do zabrinutosti među navijačima. U istom periodu, Olimpijakos je zabeležio poraze od Efesa i Bajerna, kao i od Panatinaikosa.

Sledi "duplo kolo" u kojem će košarkaši Olimpijakosa igrati protiv Real Madrida i Barselone, dok će Panatinaikos dočekati Asvel i gostovati Crvenoj zvezdi Meridianbetu "Pioniru". Očekuje se da će obe ekipe uložiti dodatne napore kako bi ostvarile pobede u narednim utakmicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

 

U meču protiv Olimpijakosa, Panatinaikos je uspeo da preokrene rezultat zahvaljujući impresivnoj igri Lorenza Brauna i nezaustavljivog Nana. Nakon što je Tomas Vokap ubacio trojku uz zvuk sirene pred četvrtu četvrtinu, crveno-beli su imali trenutak nade, ali je Panatinaikos uspeo da se vrati jači i reši pitanje pobednika.

Pobeda Panatinaikosa nad Olimpijakosom predstavlja važan trenutak u sezoni, dok Olimpijakos mora da se fokusira na nadolazeće utakmice kako bi povratio svoju snagu i formu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju naredne mečeve i nadaju se da će njihovi timovi ostvariti uspeh u nastavku sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading