STRAŠAN DERBI ITALIJE: Atomski fudbal na Meaci - Duci strelac u remiju Intera i Juvea! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi su obeležili strelci. Publika je mogla da uživa u neverovatnih osam pogodaka.

STRAŠAN DERBI ITALIJE: Atomski fudbal na Meaci - Duci strelac u remiju Intera i Juvea! (VIDEO)

Foto: Instaagram.com/seriea

U devetom kolu Serije A, navijači fudbala imali su priliku da uživaju u velikom derbiju između Intera i Juventusa na stadionu Meaci. Utakmica je bila ispunjena uzbuđenjima, a evo kako je sve izgledalo na terenu.

Već u 15. minutu, Inter je poveo rezultatom 1:0, zahvaljujući Zjelinskom koji je bio precizan iz penala. Međutim, Juventus je brzo uzvratio, te je Dušan Vlahović postigao gol za izjednačenje nakon asistencije Mekinija. Usledila je serija golova. Prvo je Vea doneo preokret Juventusu, a potom je Mhitarjan ponovo izjednačio rezultat. Na kraju prvog poluvremena, Inter je imao minimalnu prednost od 3:2.

U nastavku utakmice, Inter je uspeo da uveća prednost. Damfris je postigao četvrti gol za svoj tim i činilo se da je zvanični šampion blizu trijumfa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lega Serie A (@seriea)

 

Međutim tu nije bio kraj. Gosti iz Torina u 71. minutu nakon školski odrađenog kontranapada uspevaju preko Jildiza da smanje prednost "internista" na 4:3, a samo šest minuta kasnije isti igrač je još jednom trese mrežu i donosi ogromno slavlje gostima. NA kraju se ispostavilo da je rezultatom 4:4 meč i okončan.

Jedan od najzanimljivijih momenata bio je ulazak srpskog napadača Vlahovića, koji je postigao gol za Juventus, donevši izjednačenje na 1:1. Ovaj mladi fudbaler bio je pod posebnim interesovanjem, s obzirom na spekulacije o mogućem transferu u Arsenal, ali je pokazao svoj talenat i fokus na terenu.

 

 

Utakmica između Intera i Juventusa bila je pravi spektakl za ljubitelje fudbala, sa uzbudljivim golovima i dinamičnom igrom oba tima. Ova pobeda Interu donosi važne bodove u trci za šampionsku titulu, dok će Juventus sigurno imati priliku da se revanšira u narednim utakmicama.

Uzbuđenje koje je obeležilo ovaj derbi samo je pokazatelj zašto italijanska Serija A privlači pažnju ljubitelja fudbala širom sveta, a navijači već s nestrpljenjem očekuju sledeće uzbudljive utakmice.

Podelom bodova svakako su zadovoljniji u redovima crno-belih iz Torina koji sada sa 17 bodova zauzimaju treću poziciju na tabeli Serije A, dok se Inter sa bodom više nalazi i na jednoj poziciji iznad. Lider italijanskog šampionata je Napoli koji nakon devet odigranih mečeva ima 22 osvojena boda.

Narednog vikenda Inter gostuje Empoliju, dok će crno-beli iz Torina na svom terenu ugostiti Parmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading