GLUMICA SUPRUGU OPROSTILA PREVARU! Bez dlake na jeziku pričala na ovu temu, mnogi misle da ovo sebi nije smela da dozvoli!

Autor:

Zabava

27.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka je istakla da su neke stvari namenjene samo njoj i njenom partneru, te da bi trebalo da ostanu izvan dometa javnosti.

GLUMICA SUPRUGU OPROSTILA PREVARU! Bez dlake na jeziku pričala na ovu temu, mnogi misle da ovo sebi nije smela da dozvoli!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica Mirka Vasiljević je nedavno progovorila o fotografijama na kojima je njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, uhvaćen sa drugom ženom.

- Da, izašle su fotografije, rekla sam to, sećam se toga, nisam toliko senilna! Meni je najbitnije da on i ja znamo šta je i kako je, mi imamo pravo na nešto naše, na naš neki odnos - izjavila je glumica u jednoj emisiji bez dlake na jeziku. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Mirka Vasiljević

 

Privatni život u centru pažnje

Iako su već godinama u skladnom odnosu, javnost i dalje ne prestaje da intrigira detalje iz privatnog života ove poznate javne ličnosti. Mirka je istakla da su neke stvari namenjene samo njoj i njenom partneru, te da bi trebalo da ostanu izvan dometa javnosti.

Foto: printscreen/RTV Pink

Mirka Vasiljević

 

Jednom prilikom, tokom gostovanja u emisiji, Mirka je dobila škakljivo pitanje o prevari. Na pitanje voditeljke da li razmišlja o tome da li njen izabranik ima drugu ženu pored nje, kao i šta bi radila kada bi joj Vujadin priznao da gaji osećanja prema drugoj, Mirka je otvoreno govorila o ovoj temi.

Foto: Republika

Mirka Vasiljević

 

Istakla je da ne voli unapred razmišljati o takvim stvarima jer to povlači negativne stvari i nesigurnost. Naglasila je da bi u slučaju bilo kakvih sumnji sedela i razgovarala o tome, te da ne bi "imale brda i planine ispod tepiha". Time je još jednom pokazala da veruje u svoj brak i da je sve u najboljem redu.

Uz sve ovo, Mirka ističe da su najbitnije stvari one koje samo ona i njen suprug znaju, te da je poverenje ključno za njihov odnos. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading