ŠOK PRIZOR SA RATIŠTA! Zarobljenici leže na zemlji s rukama na potiljku, a onda je usledila NEOČEKIVANA SCENA! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.10.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje nepoznato ko su zarobljeni ukrajinski vojnici i koliko ih je zarobljeno

ŠOK PRIZOR SA RATIŠTA! Zarobljenici leže na zemlji s rukama na potiljku, a onda je usledila NEOČEKIVANA SCENA! (VIDEO)

Foto: Telegram/Printscreen/Intel Slava Z

Specijalne snage ruske vojske uhvatile su čitavu gomilu boraca Oružanih snaga Ukrajine, potpuno očistivši ostrva iza mesta Krinki i Kazači Lageri.

Na snimku se može videti kako veća grupa ukrajinskih vojnika leži okrenuta trbuhom ka zemlji dok im je naređeno da ruke drže na potiljku glave.

Međutim, jedan od njih nije mario verovatno za ovo pravilo, pa je sasvim opušteno držao telefon u desnoj ruci i nešto kucao u njemu ili snimao.

Ostaje nepoznato ko su zarobljeni ukrajinski vojnici i koliko ih je zarobljeno.

Širom fronta na istoku Ukrajine vode se velike i svakodnevne borbe još od početka rata u februaru 2022. godine, a u nekim delovima još od 2014. godine.

Nikad nije potpuno tačno utvrđeno koliko je vojnika poginulo na jednoj i drugoj strani, pa se često te cifre napumpavaju na štetu protivnika i s jedne i sa druge strane.

Ukrajina sve vreme traži jače NATO oružje i dalekometne rakete i avijaciju, ali i dozvolu za udare dublje na teritoriji Rusije, što mnogi lideri NATO-a izbegavaju da im dozvole, plašeći se izbijanja direktnog sukoba između Rusije i NATO-a.

Dosadašnji napadi Ukrajinaca dublje na teritoriji Rusije vršeni su mahom dronovima, ali to nije dalo zadovoljavajuće rezultate pa Kijev zahteva odobrenje za jači angažman i zeleno svetlo za snažnije udare po Rusiji, dok za Moskvu to predstavlja "crvenu liniju", koja ako bude pređena može dovesti svet do novog globalnog rata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading