KOMŠIJA NOŽEM UBIO MLADIĆA ZBOG PARKING MESTA: Jeziv zločin u Njujorku!

Autor:

Svet

19.04.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni muškarac je kasnije uhapšen i optužen za ubistvo.

KOMŠIJA NOŽEM UBIO MLADIĆA ZBOG PARKING MESTA: Jeziv zločin u Njujorku!

Foto: Shutterstsock

Njujorška policija je danas saopštila da je 19-godišnji Dominik Kruz Agilera iz Bronksa usmrćen nožem tokom svađe sa komšijom Vladimirom Lopez Germanom (45) zbog parking mesta. Prema informacijama iz policije, Agilera je bio u svojoj kući kada je Lopez German pokucao na vrata, zahtevajući da pomeri svoj automobil.

Tragični sukob na ulici

Nakon što je izašao napolje, između dvojice muškaraca je izbila svađa koja je kulminirala Lopez Germanovim napadom na Agileru nožem, nanevši mu smrtonosne povrede. Osumnjičeni muškarac je kasnije uhapšen i optužen za ubistvo, ubistvo iz nehata i posedovanje oružja.

Sukob oko parking mesta koji je prerastao u tragediju

Ovaj tragični incident baca svetlo na činjenicu koliko sukobi oko parking mesta mogu eskalirati i dovesti do fatalnih ishoda. U ovom slučaju, svađa je prerasla u nasilje koje je zauvek promenilo život porodica ove dvojice muškaraca.

Da podsetimo, slična scena dogodila se pre nekoliko dana u Njujorku, kada je jedan muškarac ubijen, a trojica povređena nakon što su nepoznati muškarci na skuterima navodno otvorili vatru na njih u Bronksu, u Njujorku.

Četiri muškarca nalazila su se na uglu ulica Maunt idn i Taunsend ejv u Bronksu kada im se približila grupa od četiri druga muškarca, po dva na svakom skuteru, rekao je pomoćnik šefa njujorške policije Bendžamin Gurli na brifingu za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading