NEVEROVATAN SNIMAK? NLO leti iznad vulkana u Meksiku, da li je ovo kapija za međugalaktičke putnike?

Autor:

Svet

20.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobjašnjivi fenomen iznad vulkana u Meksiko Sitiju

NEVEROVATAN SNIMAK? NLO leti iznad vulkana u Meksiku, da li je ovo kapija za međugalaktičke putnike?

Foto: printskrin


Nedavni snimak koji je nastao u Meksiko Sitiju prikazuje navodni NLO kako leti iznad aktivnog vulkana, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i podstaklo raspravu o mogućem postojanju međudimenzionalnih portala na Zemlji. Na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama, blistavi objekti su viđeni kako lete iznad vulkana Popokatepetl, koji je visok oko 5.400 metara, stvarajući fascinantan prizor koji je izazvao mnogo pitanja i spekulacija.


Navodni NLO iznad vulkana

Svetlosni fenomeni su primećeni kako se spuštaju sa neba tačno iznad vulkana, a zatim se čini kao da se približavaju krateru koji ispušta dim pre nego što nestanu. Ovo nije prvi put da je navodni NLO primećen iznad ovog vulkana, što je dodatno podstaklo interesovanje javnosti i stručnjaka za NLO fenomene.

Teorije i objašnjenja

Meksički stručnjak za NLO, Hajme Mosan, podelio je svoje viđenje ovog fenomena, ističući da je nemoguće da bilo koji predmet koji je napravio čovek uđe u krater vulkana koji izbacuje lavu temperature od oko 1.000 stepeni Celzijuse. On veruje da vulkan deluje kao interdimenzionalni portal ili kapija u prostoru i vremenu za međugalaktičke putnike, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti i medija.



Univerzitet u Bergenu otkrio magnetne oluje ispod vulkana

Interesantno je da je Univerzitet u Bergenu u Norveškoj otkrio da ispod vulkana postoje magnetne oluje neophodne za generisanje Iks-tačaka ili regiona difuzije elektrona, koje se mogu koristiti za kreiranje Dimenzionalnog portala. Ova otkrića dodatno su podstakla spekulacije o mogućem postojanju međudimenzionalnih portala na Zemlji i otvorila nova pitanja o prirodi ovog neobičnog fenomena.

Zanimljivo je istaći da je Albert Ajnštajn prvi predložio ideju o crvotočinama još 1930-ih godina, što dodatno ukazuje na kompleksnost i fascinantnost ovog fenomena koji još uvek izaziva mnogo pitanja i interesovanja širom sveta.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading