NESTALA DEVOJČICA PRONAĐENA MRTVA! Kidnapovana, silovana, pa brutalno ubijena, otkriveni detalji HORORA

Autor:

Svet

24.04.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored tela, policija je pronašla i jedan predmet koji može biti ključ u istrazi

NESTALA DEVOJČICA PRONAĐENA MRTVA! Kidnapovana, silovana, pa brutalno ubijena, otkriveni detalji HORORA

Foto: Shutterstock

Devojčica (12) kidnapovana je na putu na venčanje pre nego što je silovana i brutalno ubijena kada joj je glava razbijena o kamen u zastrašujućem napadu u Indiji.

Devojčicu iz lokalnog plemena je u nedelju oteo i ubio neidentifikovani napadač u selu Deori Taluka, u oblasti Gondia, u indijskoj državi Maharaštra.

Polugolo telo devojčice 6. razreda pronađeno je u fazi raspadanja u blizini policijske stanice u Ganutoli - oblasti u kojoj je, kako se izveštava, snažno prisustvo gerilaca.

Od tragičnog otkrića, policajci su počeli da tragaju za počiniocem i očajnički pokušavaju da uđu u trag napadaču koji je pobegao sa lica mesta.

U blizini tela devojčice koja se vodi kao nestala od 19. aprila, pronađen je krvlju umrljan kamen. Leš je imao tragove povreda na glavi i posekotine po licu i vratu, izvestio je "Times of India".

Policajci su otkrili da kamen nije pomeren, što sugeriše da je devojčica podignuta pre nego što su je više puta udarili u glavu i lice.

 - Ona se verovatno opirala silovanju, što je izazvalo nasilnu reakciju počinioca - rekao je policajac koji učestvuje u istrazi.

- Devojčica je mogla da zapreti da će ga razotkriti ili da pokuša da podigne uzbunu - dodao je on. 

Devojčica je navodno bila na putu na venčanje u svom komšiluku, ali je oko 20 časova primećena kako se sa nekim vozi na zadnjem sedištu bicikla.

Seljani su odbili da identifikuju vozača, prema lokalnim izveštajima.

To se dešava nakon što je telo druge, sedmogodišnje devojčice takođe pronađeno u odvodu u mestu Masuri, u oblasti Gaziabad, u indijskoj državi Utar Pradeš, u nedelju.

Detetovo telo bilo je skriveno od pogleda gomilom cigli postavljenih preko nje, pošto je bilo bačeno na svega 50 metara od njene kuće.

Obdukcija je pokazala da je bila seksualno zlostavljana, pre nego što je ubijena, prema policajcima, koji veruju da ju je napadač udario po glavi i bacio njeno telo u odvod.

- Obdukcija je otkrila da je zadobila povrede po glavi, što je rezultiralo njenom smrću - rekao je zamenik komesara policije Vivek Jadav.

- U izveštaju je takođe otkriveno da je devojčica seksualno zlostavljana, nakon čega je ubijena.

Devojčica se vodila kao nestala od subote uveče, nakon što ju je porodica poslednji put primetila kako se igra sa drugom decom.

- Nakon što se smračilo, roditelji su počeli da je traže jer nije došla kući - rekao je Jadav.

- Oni su obišli svaku kuću u okolini, ali nisu mogli da je nađu. Zatim su prišli policiji i prijavili njen nestanak - dodao je on.

Prema rečima policajaca, četiri tima su formirana u pokušaju da uhvate napadača.

- Policija takođe pregleda kamere za video nadzor u obližnjim oblastima u potrazi za tragovima - rekao je Jadav.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading