"MOJA DEVOJČICA VIŠE NIJE USTALA": Potresne reči oca tinejdžerke koju je na plaži u Grčkoj ubio grom!

Autor:

Svet

28.06.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama, majka je lakše povređena, ali je devojčica nažalost preminula na licu mesta

"MOJA DEVOJČICA VIŠE NIJE USTALA": Potresne reči oca tinejdžerke koju je na plaži u Grčkoj ubio grom!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/usga, Shutterstock

Porodični izlet na plažu na Halkidikiju pretvorio se u noćnu moru kada je grom pogodio trinaestogodišnju devojčicu i njenu majku. Otac devojčice opisuje kako su se bezbrižni trenuci pretvorili u tragediju kada je grom iznenada udario ispred njih, uzrokujući smrt njegove ćerke i povredu supruge.

- Moja devojčica više nije ustala - rekao je otac, izražavajući svoju tugu i šok zbog gubitka svoje ćerke. Kroz njegove reči možemo osetiti duboku bol i nevericu koju je porodica doživela usled ove tragedije. On ističe da bi se tragedija možda mogla izbeći da su ranije napustili plažu, što dodatno naglašava težinu situacije.

Incident se dogodio na plaži Poseidi oko 16:30 časova, kada je grom pogodio devojčicu dok su se nalazili na pesku. Prema prvim informacijama, majka je lakše povređena, ali je devojčica nažalost preminula na licu mesta. Ovo je zaista tragičan događaj koji je ostavio porodicu i zajednicu u šoku.

Navedeno je da je na području Halkidikija tog dana vladalo loše vreme sa obilnim kišama, što je verovatno doprinelo nastanku ove tragične nesreće. Policijska uprava Kasandra vrši preliminarni uviđaj o incidentu, dok grčki mediji prate ovu tužnu vest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading