OSUĐENA NASTAVNICA KOJA JE SPAVALA SA DVOJICOM UČENIKA: Jednog potkupila, sa drugim ostala TRUDNA (FOTO)

Autor:

Svet

04.07.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski automobil je snimljen kako ide do njene kuće da je uhapsi

OSUĐENA NASTAVNICA KOJA JE SPAVALA SA DVOJICOM UČENIKA: Jednog potkupila, sa drugim ostala TRUDNA (FOTO)

Foto: Peter Byrne/PA Images/Profimedia

Nastavnica Rebeka Džojns (30) rasplakala se danas na sudu nakon što je saznala za presudu za nedozvoljene seksualne odnose sa dva učenika, od kog je jednog "potkupila" Guči kaišem od 156 evra, a sa drugim je ostala trudna.

Osuđena je na šest i po godina zatvora, prenosi Dejli mejl.

Ona je prvom učeniku rekla da je bolje da "niko ne sazna za njih", ali se 15-godišnjak brzo poverio prijatelju na Snepčatu. Tajno je fotografisao nastavnicu matematike i poslao je prijatelju.

Nastavnica Rebeka i učenik dogovorili su se da se sastanu u petak posle škole. Džojns je mladića odvela u Traford centar u Mančesteru gde mu je kupila Guči kaiš vredan 156 evra, a snimila ih je nadzorna kamera u prodavnici.

Zatim ga je u belom audiju odvezla do svog jednosobnog stana u elitnoj oblasti Salford Kejs, gde su imali s*ks dva puta. Glas o vezi proneo se tokom vikenda, a u ponedeljak je vraćena kući iz škole. Policijski automobil je snimljen kako ide do njene kuće da je uhapsi. Bio je 21. oktobar 2021. godine.

Džojnsova, koju su njeni učenici zvali "Bunda Beki", puštena je uz kauciju i zabranjeno joj je da kontaktira sa decom mlađom od 18 godina. Takođe je suspendovana sa posla.

 

 

Dok je čekala suđenje, ušla je u dugoročnu vezu sa drugim dečkom kog je podučavala. Smislila je igru kako bi ga naterala da otkrije njen broj telefona, a način na koji mu je saopštila vest o svojoj trudnoći je takođe jeziv. Poklonila mu je dečji bodi sa natpisom "najbolji tata".

Roditelji žrtava Rebeke gledali su kako se bivša nastavnica rasplakala kada je čula presudu na sudu u Mančesteru.

- Vaše ponašanje je toliko arogantno da to oduzima dah. Vi ste trebali da budete odrasla osoba u celoj priči. Vi ste imali kontrolu, škola i roditelji su vam poverili brigu o dečacima. Umesto toga, zloupotrebili ste položaj poverenja i iskoristili privilegovanu ulogu za sopstveno s*ksualno zadovoljstvo - rekla je sudija Kejt Kornel optuženom.

- Vaši prekršaji ukazuju na "značajan stepen planiranja" i vrbovanja. Bili ste ambiciozni, ali ste sve to odlučno negirali. Vrlo je lako pasti u zabludu da ovi dečaci nisu žrtve. Vidite, nema sumnje da je ovo zločin. Kada sam videla svedočenje oba dečaka, potpuno sam sigurna da su bili žrtve. Očigledno su bili naivni i ranjivi na udvaranje privlačne žene. Petnaestogodišnjaci nisu ništa manje ranjivi od devojčica. Jednako tako, nastavnica je sposobna da se ponaša jednako manipulativno kao i nastavnik - rekla je ona.

Sudija je istakla da je nastavnica pokazala izuzetnu drskost kada je započela vezu sa drugim učenikom nakon što je puštena uz kauciju zbog zlostavljanja prvog učenika.

Prvi učenik nije želeo da svedoči, ali je drugi dečak izjavio da će njihova beba biti "najveća žrtva".

- Najnevinija i najveća žrtva biće naše dete koje će rasti bez majke, rekao je on - nakon čega je nastavnica jecala na optuženičkoj klupi.

U video intervjuu sa policijom, drugi učenik je rekao da zna da je Džojnsovu suspendovala škola i da joj je zabranjen kontakt sa učenicima mlađim od 18 godina. Takođe je tvrdio da razgovori sa profesorkom uopšte nisu bili seksualni. Sve dok mu Rebeka nije poslala fotografiju svoje zadnjice u samo gaćicama.

Kako je njihova veza napredovala, pitao ju je da li mogu da se upoznaju, a ona ga je pozvala u svoj stan.

- Otišao sam kod nje i u početku je bilo prilično neprijatno jer nije htela da nas uhvate, a bio sam i nervozan jer sam bio sa nekim toliko starijim od mene - rekao je učenik.

Kada je stigao u stan, upitao je nastavnicu "neću li i ja dobiti poljubac", na šta je ona odgovorila da "nije sigurna da li im je to dozvoljeno pre nego što on izađe iz škole".

Međutim, nisu se samo poljubili, već su otišli ​​i u njenu spavaću sobu i imali seks.

- Mislio sam da joj se dopadam jer mi je poslala fotografije svoje zadnjice - rekao je tinejdžer.

Rebeka je na sudu demantovala optužbe da je manipulisala drugim učenikom i istakla da je sa njim imala seksualne odnose tek kada je napunio 16 godina.

Prema britanskom zakonu, dete mora da ima najmanje 16 godina da bi pristalo na seksualni odnos.

- Bili smo u vezi, bila sam zaljubljena u njega i trudna sa njegovim detetom - tvrdila je tokom suđenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading